Paragnost Eddie en Consulenten

De spiritueel consulenten van Paragnost Eddie

Medium Layla KiDe spiritueel consulenten van Paragnost Eddie zijn van veel markten thuis. Vandaag aandacht voor een van de trouwe spiritueel consulenten, Layla Ki. Ze is te vinden onder boxnummer 51. Layla Ki is een heldervoelend medium, legt de zigeunerkaarten in combinatie met tarotkaarten. Ze pendelt ook en je kunt ook bij haar terecht voor numerologie.

Daarnaast ontwikkelt Layla Ki kaarten, die een bepaald thema uitbeelden. De kaart bij dit blog staat voor haar voor de uitbeelding van de liefde. De kaart geeft aan dat je je moet richten op vrouwen, of vrouwelijke aspecten in het leven.

Dat op de kaart een afbeelding staat van een moeder en een kind, is dan ook niet zo gek. Er bestaat geen mooiere liefdesband dan die een moeder voor haar kind voelt. Uitzonderingen daargelaten. Liefde als een vrouwelijk aspect zien. Daar bedoelt Layla Ki het volgende mee.

Vrouwelijke liefde is zacht, teder en heel waardevol voor een ieder die te weinig liefde heeft meegekregen en dus nog niet voelt. De vrouwelijke liefde, geeft Medium Layla Ki van Paragnost Eddie aan, vind je zowel bij mannen als bij vrouwen.

Het is dus niet vrouw gebonden. Je kunt het zien als de liefde van de Goddelijke moeder. Het brengt ieder mens in balans en in harmonie. Door vrouwelijke liefde toe te laten, gaan negatieve emoties, gedachten, gevoelens verdwijnen.

Gevoelens als haat, jaloezie, boosheid kun je loslaten door vrouwelijke liefde tot je te nemen. Je kunt dit samen doen met iemand die reeds over deze liefde beschikt. Of samen met bijvoorbeeld medium Layla Ki van Paragnost Eddie.

Je kunt het ook zelf tot je nemen, door het volgen van workshops, bijwonen van themabijeenkomsten over vrouwelijke liefde. Er over lezen. Zo kun je op verschillende manieren met de vrouwelijke liefde jezelf helen.

Want dat deze liefde je heelt, staat vast. Het is puur, open, transparant, teder, liefdevol, zacht. Er zit op geen enkele manier iets van kwaad is, of manipulatie. Het is gelijkwaardig staat open om te geven.

Als jij er voor open kunt staan het te ontvangen, voel je je als in een warm bad. Dat gevoel heb je moeten ontberen. Wat niet wilt zeggen, dat je eigen moeder het je niet heeft gegeven. Je kon het als kind zijnde destijds niet op de juiste manier tot je nemen.

Zolang je deze vrouwelijke liefde nog niet diep van binnen voelt, blijven er lessen op je pad. Die blijven er altijd, maar zodra je deze tederheid tot je hebt genomen, zul je zien. Je gloeit, je straalt ook deze prachtige zachte energie uit.

Je kunt hem nu zelfs doorgeven aan anderen, je hebt immers het zelf moeten toelaten, dus je weet nu hoe het werkt. De vrouwelijke energie vind je ook terug bij mannen. Ze zijn zachtaardig, heel liefdevol, ze hebben hun vrouwelijke kant ontwikkeld, vaak meer dan hun mannelijke kant.

Het is heel fijn er in te vertoeven, mits je zelf die liefde ook tot je hebt genomen en diep van binnen voelt. Vrouwelijke energie heelt je. Dusdanig dat alle angsten, negativiteit uit je leven verdwijnt. Je laat de liefde binnen, je ziel wordt nu gekoesterd door jou. Je beschermt je ziel voor tegenslag, negativiteit.