Paragnost Eddie en Consulenten

Dagkaart 2 september 2018

Dagkaart 2 september 2018Wees voorzichtig als je ergens om vraagt, want hoogstwaarschijnlijk krijg je het en realiseer je je dàn pas welk prijskaartje hieraan vasthangt. Misschien ontdek je dan dat je je in een situatie bevindt die je altijd hebt gewild, maar waarvan je weet dat je die uit de weg moet gaan, of zelfs niet aankunt, omdat je de verplichtingen die deze vraagt niet kan of wilt betalen.
Als je een bekend musicus wilt worden, moet je hier elke dag voor oefenen. Als je veel geld wilt verdienen, moet je verantwoord met je geld omgaan, belastingen betalen. Maar ook dat is goed, want Spirit helpt je gaandeweg om in balans te komen.
Spirit herinnert je eraan dat wanneer je alleen maar geeft en niet kan ontvangen, dit in veel relaties het gevoel geeft het slachtoffer te zijn en afhankelijk, of je houdt vast aan controle houden.
Het is goed om afstand te nemen van het gevoel van onevenwichtigheid.
De eerste stap naar je ware bestemming is, dat je je ervan bewust blijft dat geven en ontvangen in balans zijn. Dan ben je afgestemd op de wet van geven en nemen.


Namasté
Mieke
www.miekecoigne.com