Paragnost Eddie en Consulenten

Brigit, medium spiritueel life coach en Reiki Master

Brigit, medium spiritueel life coach en Reiki MasterBrigit, medium spiritueel life coach en Reiki Master. Graag stellen we je voor aan medium Brigit, te vinden onder boxnummer 67 op de spirituele lijn Paragnost Eddie, Brigit is van veel spirituele gaven voorzien. Ze is een spiritueel life coach, daarnaast een reiki Master.

Tevens bezit ze gave heldervoelendheid. Je kunt bij haar terecht met vragen op gebied van relatie, liefde en werk. Ze werkt als counselor, life coach en geeft ondersteuning als je vastloopt. Denk hierbij aan stress, motivatieproblemen.

Maar ook aan relatiegerelateerde problemen, levensfaseproblematiek. Er gebeurt momenteel erg veel, geeft medium Brigit van Paragnost Eddie aan. Dit alles heeft impact op ons leven, zowel privé als zakelijk.

Zelf is Brigit in haar leven ook tegen verschillende obstakels aangelopen en heeft om die reden hulp gezocht. Als moeder van 4 kinderen en als zelfstandig ondernemer, kan er in je leven zomaar veel hobbels zijn.

Kom je er dan zelf niet uit, is hulp zoeken en vragen het beste wat je kunt doen. Om die reden bestaan er ook spirituele hulplijnen. Die vaak het imago hebben van geldklopperij, maar niet bij de spiritueel consulenten werkzaam bij Paragnost Eddie.

Een spiritueel coach geeft je handvatten en helpt je je eigen hart te openen, geeft medium Brigit aan en dat doe ik nu ook voor jullie. Ik ben dankbaar dat ik dit kan betekenen voor mijn medemens. Het is een voorrecht anderen te mogen ondersteunen op jouw levenspad.

Als je Brigit belt ondersteunt ze het consult met een tarotkaartlegging. Uit de kaartlegging kan ze voor de aankomende 3 maanden een voorspelling doen. Ze kan ook in de kaarten zien waar jij nu staat en hoe een en ander verder gaat.

Des te gerichter je vraag, geeft medium Brigit aan, des te gerichter kan zij jou helpen en antwoorden meegeven met daarbij inzichten om datgene te kunnen verwezenlijken wat jij zelf voor ogen hebt.

Spiritualiteit heeft alles te maken met innerlijke en persoonlijke beleving, ze begeleid je er graag bij. Brigit geeft aan, ik ben recht door zee, duidelijk en ten alle tijde respectvol en liefdevol. Alleen ga ik je niet iets op de mouw spelden.

Haar bellers schrijven dat ze de gesprekken met medium Brigit van Paragnost Eddie als zeer aangenaam ervaren. Zelfs als je er helemaal doorheen zit, kom je herboren uit het consult. Ze geeft je ongelooflijk goed inzichten mee, waardoor je wakker wordt geschud.

Ze vertelt je duidelijk waar je staat en ook wat je er zelf aan kunt doen om de huidige situatie te veranderen. Waarbij je naar een uitkomst kunt werken, waarbij je jezelf weer volledig in de hand hebt.

De spirituele consulten van Brigit brengen je verder in je persoonlijke en geestelijke groei. Dat zijn ook bijna altijd de redenen dat mensen contact zoeken met het spirituele. Geen uitweg meer zien en ten einde raad een paragnost of medium raadplegen.

De mediums en paragnosten van Paragnost Eddie staan dagelijks honderden mensen bij, die in hun leven zijn vastgelopen.