Paragnost Eddie en Consulenten

Boodschap van de prachtige anjers

Boodschap van de prachtige anjersLieve S. Zoals beloofd jouw boodschap van de prachtige anjers. Geen toeval natuurlijk dat jij net die bloemen hebt gekocht, en heel fijn dat je me hierin ook vertrouwt.
De volgende boodschap geef ik je heel graag mee….Je kan de mensen om je heen vertrouwen, het zijn Aarde-engelen die gestuurd zijn om je de leiding te geven die je zoekt.

Je beste vrienden ( P.) en verwanten zijn betrouwbaar en eerlijk. Ze zijn door de hemel naar je toegestuurd als je ‘ aardse engelen ‘, om je door de situatie heen te helpen waar in op dit moment in verkeert. Je kunt op hun hulp rekenen, en je kunt veilig op hun advies afgaan.

Deze vertrouwde mensen praten met je vanuit compassion, dus luister goed naar wat zij te zeggen hebben. Zij zijn de brengers van de leiding waar je om hebt gevraagd.
De ware intentie van je relatie komt boven tafel én je mag die gevoelens vertrouw, het is ok.

De engelen hebben je lichaam heel fijn afgestemd, zoals het als een interne leugendetector functioneert. Laat je niet kwetsen door de gevoelens die je ervaart en maak je geen zorgen.

Ze vertellen je alleen wat je in je hart al weet. Heb vertrouwen wat verder op relationeel vlak op je weg komt. Het is nu even de tijd van introspectie, langs beide kanten.
Dank voor je vertrouwen, lieve S.

Medium Mieke