Paragnost Eddie en Consulenten

Bestemming hier

Bestemming hierBestemming hier, Wat is onze bestemming hier en straks.. Liefde is de basis, de juiste energie Wij zijn niet ons lichaam maar we Zijn. We hebben ons lichaam gekregen en gekozen om de dualiteit te ervaren, en nieuwe inzichten op te doen op aarde. Het lichaam is niet wat je ervaart, noch doen de zintuigen dat, maar het zijn hulpmiddelen voor het doorgeven van indrukken aan je ziel. Met deze ziel Ben jij. Of je ervaring nu van deze tijd op aarde of in een andere dimensie is. Je Bent er altijd. Je Bent die alleen en Zichzelf leeft, met jezelf waarbij je je steeds afvraagt, IS dit het? Maar je Bent er altijd. Je gaat je eigen weg hier, maar ook straks, met jouw Zijn dus met jouw ziel ga je verder. Zoek niet buiten jezelf naar wat het is, leef vanuit liefde en hervind jezelf.

Wanneer je denkt niet bij God of de grote kosmische kracht te horen, kijk dan om je heen. Kijk naar ons sterrenstelsel, de planeten, de natuur, de bewijzen voor buitenaards leven ook al hoor je het liever niet. We zijn niet alleen. Dus alleen ons Zijn op aarde is niet het doel op zich. Wij Zijn onderdeel van het grotere geheel. Wanneer we wijs zijn, of geworden, zullen we leven als een onderdeel van de kosmos. Waarin uiteindelijk ieder op zijn eigen tempo en in diverse dimensies dezelfde rijping heeft doorgemaakt.

Sommige mensen komen pas later tot de ontdekking dat er meer is en hoe het leven eigenlijk in elkaar zit. Dat ego heel veel bepaalt. Het bepaalt hoeveel liefde je kunt ontvangen en geven aan de ander of elkaar kunt accepteren. Het evenwicht tussen geven en nemen dat is belangrijk, ego stoort je hierin en dat voel je. Het ego maakt dat je jezelf te licht waardeert of juist te zwaar. Je reageert dan defensief of onverschillig. Onderliggende oorzaak is onze maatschappij waarin we leven. We willen voldoen aan een plaatje of rol. Maar het gaat niet meer over uiterlijk, materie en geld. We mogen daarvan genieten natuurlijk maar het gaat er om dat we bij de kern blijven, bij ons hart voor elkaar en met elkaar, zonder het eigen hart te laten schaden. En zonder een ander te kwetsen.

Het besef dat alleen liefde en harmonie alles overwint, is het allerbelangrijkste om de juiste plaats, harmonie, rust, en mensen, voor jezelf te vinden. De juiste energie voor jezelf en anderen is liefde, geuit door respect of acceptatie voor wat is. Als het niet bij je past, accepteer je het in liefde en laat het voor wat het is. Of je probeert in liefde elkaars inzichten te verkennen.

Eenmaal aangekomen bij het begrip dat we bestaan uit energie die positief is en ontwikkelt door liefde, weten we dat we samen deze liefde moeten uitdragen. Onze energie wordt daardoor groter en er ontstaat een grote saamhorigheid die kan reiken door het hele universum. Alleen door liefde kunnen oorlogen worden voorkomen, zonder ego, zonder macht. Gewoon LIEFDE ZIJN en evenwicht met anderen, uitstrekkend door het gehele universum, dat is onze bestemming voor nu en straks. Als je wakker bent dan weet je dit, besef je dat er meer is tussen hemel en aarde, besef je dat onze maatschappij zo niet functioneert. Dat de negatieve machten en het kwaad steeds erger worden als we niet ingrijpen en lief zijn voor elkaar.

Of nu wel of niet op deze aarde kunnen blijven of wel of niet zullen Ascenderen (beam me up Scotty idee van Star Treck). Als het al gebeurt is de energie die ervoor nodig hebt, liefde door een open warm hart. Dan ben je elders welkom. Het is een goddelijk bewustzijn, het herkennen van goed en kwaad. Alles is afhankelijk van goddelijke timing en de natuurlijke en kosmische krachten. Leef vanuit het goddelijke bewustzijn en de wereld verandert. Meer liefde en evenwicht voor ons allen. Ook al BEN jij alleen en leef je met jezelf alleen – van binnenuit met je ziel. Door eerlijkheid, goedheid en liefde ontstaat een betere wereld, eigenwaarde en eigenliefde, voor nu hier en voor in alle andere dimensies. Ongeacht cultuur, ras of geloof. Want er is geen verkeerd geloof als iedereen evenveel is, en alleen respect, acceptatie, liefde en goedheid bestaat. Dit lijkt bijna niet te realiseren maar als je start bij jezelf, als wij allen dit doen dan is de basis gelegd!

Vertrouw op jezelf en de kracht van liefde