Paragnost Eddie en Consulenten

AUTHENTICITEIT BIJ DE SPIRITUELE ADVIESLIJNEN….

paragnost-eddie_nl-header

Het is zowat de tijd dat alles aan het licht komt, sluiertjes worden verder opgetild en al is de leugen nog zo fel, de waarheid achterhaalt hem wel. Dat dit nog sneller gebeurt in deze tijd, blijft uiteraard een gegeven. Denk een gedachte….en nog sneller dan het licht wordt de gedachte op een manier gemanifesteerd waar je nog geen idee van had.
Wat ons vaker ter ore komt, zijn natuurlijk de vragen van onze cliënten rond namen van consulenten die ook op andere lijnen te lezen zijn en de indruk geven/ willen wekken dat wij diezelfde consulenten zijn…dat cliënten niet naiëf zijn, ook wel eens speurneuzen en onderzoeken, kunnen we maar toejuichen.
Leren we trouwens niet aan onze cliënten hun eigen vermogen, eigen intuïtie verder te ontwikkelen, in plaats van zoete broodjes te verkopen? Dat is toch waar wij als consulenten bij paragnost Eddie garant voor staan.
We zijn ook eerlijk om te durven aangeven dat we geen allesweters/ bet-weters zijn, wat zouden we, want we zijn nog steeds op planeet Aarde en niet aan de andere kant, die pretentie hebben we dus zeker niet.
We zijn wie we zijn, en onze profielen zijn echt, oprecht alsook hoe we ons profileren met onze gaven, onze achtergrond, kennis en ervaringen.
Wat we helaas meer en meer te horen krijgen is dat namen van consulenten gebruikt worden op nieuwe of recente spirituele bellijnen…en de website verdacht veel lijkt op de spirituele bellijn van paragnost Eddie. Toeval bestaat niet, die flauwekul-gedachte zijn we al jaren ontgroeid.
Cliënten worden op deze manier natuurlijk ‘misleid ‘ bij het lezen van de naam van hun consulent(e) en denken in eerste instantie dat die dan op een andere bellijn werkt…of denken zelfs nog niet zover dat dit een subtiele manier is om cliënten te laten denken dat ze te maken krijgen met hun consulent.
Maar daar is dan nog de stem natuurlijk…cliënten horen vrijwel onmiddellijk dat dit niet dé vertrouwde consulent is die ze te horen krijgen, maar sommigen zijn nog niet zo mondig om dit aan te geven. ‘ Oh, ben je dan niet X van paragnost Eddie ‘? ‘ Neen, ik ben X van de lijn Y ‘. Ondertussen is het contact dan wel gelegd en wordt toch gepoogd om de cliënt uiteraard te behouden.
Tot zelfs het misbruiken van de naam van de lijnhouder, op een vrij ‘ verborgen ‘ manier….maar ook dat komt uiteraard aan het licht.
Als dit het spelletje is dat verder wordt gespeeld, geloof ik dat onze Helpers hier ook vaak  wel naar beneden kijken met een trieste blik, hoofdschuddend hoe het toch maar bestaat dat het prachtige werk dat we in opdracht van Boven mogen doen, zo een slagveld is geworden onder elkaar.

wat gaat er verkeerdLeren we ook niet dat zuiver werken, elkaar het allerbeste wensen en gunnen, overvloed er mag zijn voor iedereen, de kentekens zijn van een veranderende samenleving gebaseerd op gelijkwaardigheid en broederschap in plaats van allerlei stiekeme acties op te zetten om ervoor te zorgen dat nieuwe lijnhouders ook gaan draaien…ten koste van de cliënt?
Cliënten zijn dus echt niet meer zo in te pakken of in te palmen en keren meestal terug naar de plaats waar ze ook voelen dat het werk op een zuivere en eerlijke manier neergezet wordt.
Het gevecht achter de coulissen gaat blijkbaar door….maar één ding: we worden gezien….allemaal en iedereen wordt gezien door onze Helpers.
Wie het schoentje past, trekke het aan.
Diegenen die zich met dergelijke praktijken bezighouden, kunnen dan toch maar even eens diep gaan kijken of even de blik naar Boven richten en zich de vraag stellen, hoe ze dit gedrag dan toch ooit zullen verrechtvaardigen, éénmaal aan de Andere kant.
Want beroemd hier….kan ook aan de Andere Kant wel eventjes heel anders belicht worden. Daar sta je dan als een beroemd figuur op aarde…schiet je uiteindelijk weinig mee op, niet?
Dus, bij deze….de consulenten bij paragnost Eddie zijn authentiek, vind je diezelfde naam ook op andere lijnen, denk twee keer na voor je je conclusies trekt. De meeste consulenten werken voor één lijn, eenvoudig omdat deze hartstikke goed draait…we werken met ons hart, we kennen onze talenten en onze beperkingen, we zijn meestal full time aanwezig, het vertrouwen is bijzonder groot, what you see is what you get, waarom zouden wij er dan nog één of meerdere bij moeten nemen? Toch de logica zelve? Eerlijkheid wordt altijd beloond. Wij gaan door met het mooie werk in het vertrouwen dat als we echt afgestemd zijn op onze levenstaak, dit ook volledig ondersteund wordt door onze Helpers.

Voor paragnost Eddie
© Engelenmedium Mieke ( Moon)