Paragnost Eddie en Consulenten

Astrale reizen

Astrale reizen tijdens het dromen van ‘Indigo’ kinderen 10493022_10153693900253260_4449477367426904994_o

Onder de verzamelnaam nieuwetijdskinderen vallen diverse groepen, in het voorlaatste blog ging het over Indigo’s. Tijd is een onbekend begrip binnen het energetisch wezen. Velen zijn rond de jaren 90 geboren, sommige ervoor en andere daarna. Laatst kwam ik een kind tegen van ca. 11 dus geboren rond 2004.

Zoals in dat blog toegezegd, zal ik meer toelichting geven over het astrale reizen in de dromen. Dit omdat het prettig is om te herkennen, en meer duidelijkheid te verkrijgen voor degene die het betreft of er mee te maken hebben.

Ook in eerdere groepen zijn deze astrale reizen/dromen voorgekomen. Net als in andere groepen het in meer of mindere mate kan gebeuren.

Deze astrale reizen gebeuren over het algemeen tijdens het dromen. Incidenteel kan het in visioenen gebeuren, dit geeft vaak schrik, meestal heeft een persoon dan al astraal gereisd in dromen. In bepaalde periodes van het leven kan het sterker zijn, en zeker kinderen of mensen die onbekend zijn met het ‘energetische’ kan het dan onverwacht toeslaan.

Deze perioden zijn vaak tijdens persoonlijk heftige levensgebeurtenissen, waarbij bijvoorbeeld de (gap; galactische activerings poort) dagen, een extra opening geeft.

Te beginnen bij de dromen, deze Indigo’s kunnen vaak slecht slapen, of zou dit toch meer angst zijn? En niet durven te gaan slapen?  Onbewust of bewust weten zij dat ze ’s nachts de nodige beelden zien, of midden in een reis zitten.

De beelden zijn niet prettig om te zien! In hun droom die in een astrale reis verandert komen zij terecht in een wereld, die vaak een volledige oorlog tussen goed en slecht is. Er zijn wezens te zien zoals draken, engelen, donkere en lichte figuren. Deze wezens vechten met elkaar, en als men zich daar middenin begeeft, is het onduidelijk hoe dit gaat aflopen. Er lijkt geen beneden of boven te zijn. Soms begeven degene die dit overkomt op de rug van een draak of ander wezen. Overigens zover mijn weten, is er nog niemand die de strijd tot het eind heeft meegemaakt.

Het advies bij degene die dit overkomt om voor het slapen gaan, de chakra’s te reinigen en sluiten. In combinatie een witte en/of gouden straal via de kroonchakra door het hele lichaam te sturen.

Ook aardingsoefening kunnen helpen voor het slapen gaan, zeker met kinderen kan men deze in een spelvorm neerzetten. (Gebruik creativiteit).

Ook kan het voorkomen, dat het overdag in een visioen gebeurd. Het kan dan lijken of je in een soort afgrond stort, of opeens de grond onder je lichaam verdwijnt. Helaas, ook deze beelden zijn vaak niet prettig.

Gelukkig hebben niet heel veel mensen hiervan last. Helaas hiervoor geen advies, behalve het gebruikelijk aarden.

 

Dit is een apart soort visioen, visioenen zijn mogelijk ‘tijdsverplaatsingen’, maar gelukkig heel andere! Hoewel men vaak ook wel in oude tijden van strijd terecht kan komen. Kan men gewoon een beeld zien van een omgeving over een aantal jaar of een beeld vanuit het verleden.

Bij gewone visioenen is het vaak ook mogelijk om na te gaan of de tijdsverplaatsing klopt. Dit is leuk, om te onderzoeken.

Dit visioen waarbij de grond onder het lichaam lijkt weg te slaan, is niet na te gaan. Het is een ervaring die niet prettig is. Wel kan je hiermee leren omgaan, zeker wanneer dit herkenbaar is.

In enkele gevallen kondigt het iets aan. In andere gevallen komen er ‘wezens’ tevoorschijn, mogelijk geleide-dieren of gidsen. Indien er geleide-dieren, gidsen of andere lichtwezens aanwezig zijn, wordt degene beschermd.

De dromen/astrale reizen zijn dus geen prettige ervaringen! Toch zullen ze ergens goed voor zijn …

Degene die dit hebben ervaren zullen vaak mensen zijn die vechten tegen onrecht, terwijl zij opgroeien zij zich door hun ongeuite emoties zelf behoorlijk kunnen misdragen.

Hopelijk is met dit blog wat begrip voor deze groep mensen ontstaan.