Paragnost Eddie en Consulenten

5 mei, Paragnost Eddie bestaat reeds 11 jaar

5 mei, Paragnost Eddie bestaat reeds 11 jaar. Op 5 mei vieren we de vrijheid en ook het ontstaan van Eddie.EU. Paragnost Eddie begon 11 jaar geleden op 5 mei hobbymatig met het opstarten van een spirituele website, onder zijn eigen naam  Inmiddels is Eddie.EU uitgegroeid tot een wereldwijde paranormaal imperium van topmediums en topparagnosten.

Hobbymatig beginnen, voorzichtig eens kijken of er behoefte aan is. Het paranormale staat tenslotte niet hoog in het vaandel bij menigeen. Wordt weggezet als onzin, flauwekul, en nog zoveel meer woorden.

Toch zette Paragnost Eddie door en van een paar consulenten op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie, ging de website naar zo’n 90 spirituele hulpverleners. Maar Eddie zit niet stil en ging met de tijd mee.

Naast het kunnen bellen via een 0900 nummer, in de beginjaren alleen in Nederland en België, bedacht Eddie het bellen met credits. Voor de cliënten een uitkomst. Vooraf zelf bepalen hoeveel of je aan een consult wilt uitgeven, waardoor je de kosten in de hand houdt.

Daarnaast per minuut goedkoper bellen, dan het rechtstreeks bellen naar een 0900 nummer. Maar ook, dat het niet meer uitmaakt waar je je ter wereld bevindt.

Zo bellen mensen van over de gehele wereld naar de consulenten van Paragnost Eddie. Omdat ze weten en vinden dat de begeleiding van de toppers op deze website, wel degelijk een meerwaarde heeft.

Ben je in paniek, heb je hulp nodig, kom je zelf niet op een oplossing. Wat is er dan niet fijner, om de telefoon te kunnen pakken en direct geholpen te kunnen worden. Want de consulenten zijn niet alleen overdag bereikbaar. Ook de hele nacht door en in de weekenden ook 24 uur per dag.

Naast het opstarten van de bellijn Paragnost Eddie, de invoering van de credits, bedacht Eddie nog meer ideeën. Gezien de opmars van de mobiele telefoon, het niet altijd vrijuit kunnen praten, werd het idee geboren om de mensen in de gelegenheid te stellen, te kunnen chatten met spirituele hulpverleners.

Zo is de website Paragnostenchat ontstaan, een zeer druk bezochte chatwebsite. Waar je overigens alleen met credits kunt betalen. Wel zo handig, je bepaalt immers zelf wat je voor een chat wilt uitgeven.

Een volgende stap die paragnost Eddie voor ogen had, was een combinatie van een website waarop zowel de mediums en paragnosten, maar ook coaches, therapeuten, healers, stress counselors werkzaam zijn, het daglicht te geven. Dan kan de cliënt op een website zelf kiezen. Of bellen of chatten met de desbetreffende consulent.

Wat ook mogelijk is en in de loop der tijd is ontstaan, is een emailvraag stellen. Ook hiervan wordt veel gebruik gemaakt. Het vaker kunnen nalezen, stellen cliënten zeer op prijs. Temeer ook, dat er inzichten instaan, die van belang zijn en vaak tijd nodig hebben om te kunnen landen.

Zoals je ziet heeft paragnost Eddie, werkzaam onder de naam Eddie.EU in de afgelopen 11 jaar niet stilgezeten. Zo’n ruim meer dan 200 zelfstandigen, overigens allen gescreend, vormen het team dat werkzaam is onder de naam van Eddie.EU. De laatste positieve verandering die is doorgevoerd, vind je terug op de website Nieuwe Tijd. Hier kun je zelf live met een medium of paragnost in gesprek gaan. Handig voor bijvoorbeeld relatietherapie, of als je met meerdere mensen tegelijkertijd een gesprek wilt voeren. Maar ook voor jezelf fijn, dat je weet wie je tegenover je hbet zitten om jou op je spirituele pad te begeleiden.

Paragnost Eddie is nog lang niet klaar met het verder uitbouwen van Eddie.EU. Hij gaat samen, met zijn partner Elly heus nog veel meer mooie dingen bedenken, waar een ieder mee geholpen kan worden. En spiritualiteit meer en meer gezien wordt als een must in ieder zijn leven.