Paragnost Eddie en Consulenten

Reflectieblog- zelfreflectie

Reflectieblog- zelfreflectie.

Reflectieblog- zelfreflectie

Lieve bloglezers, klanten
Voor ik aan dit blog ben begonnen, ben ik eerst eens gaan kijken, hoelang ik voor paragnost Eddie mijn bijdrage lever voor mensen die met hun vele vragen naar mij en collega’s toekomen. Hun vragen in onze handen leggen.

Ik ben dus gaan kijken naar het moment dat ik er bewust voor koos om in zee te gaan met paragnost Eddie. Januari 2015. Daarvoor werkte ik reeds vele jaren voor een andere lijn en door de druk om te moeten kiezen, heb ik mijn hart gevolgd. Een nieuwe start gemaakt en wel echt met knikkende knieën, want ik heb niemand meegenomen van de ene lijn naar de andere. Ik was ervan overtuigd dat diegenen die me wilden vinden, me toch terug zouden vinden en dat is bij sommigen wel gebeurd.

Loslaten is loslaten. Ook al kunnen de ‘meningen’ verdeeld zijn, dat je klanten niet zomaar ‘achterlaat’. Ik heb daar uiteraard wel heel diep over ingevoeld en koos ervoor om op mijn manier de weg op een zuivere manier verder te zetten. Als de omstandigheden van dien aard zijn, dat je meer vanuit wijsheid moet handelen, dan vanuit ‘ego’, dan heb ik wel de eerste weg gekozen.

Ik ben behoorlijk snel blogjes beginnen te schrijven voor paragnost Eddie en met heel veel liefde. Ik ben van nature een deler, in wat ik ook doe. Omdat ik ook, net als iedereen trouwens, in een krachtig transitieproces ben beland, is mijn toon, de inhoud van de blogs flink aan het veranderen.

Als ik even terugkijk en teruglees naar de blogs van jaren geleden, dan merk ik die verandering op elk vlak als een soort van ‘wow’. Niet de wow van ‘kijk mij eens’. Maar de wow van de verandering. Tuurlijk, mediums, paragnosten ontwikkelen zich ook verder. Wat ons op die diepere lagen kan verbinden, is net het bewust-zijn van die transitie. En dat is mooi, het is goed zoals het is. Elke blogger draagt op een of andere manier bij aan verandering.
In die veranderingsprocessen ontmoeten we wel eens iemand die net dat ‘duwtje’ geeft en die heb ik gekregen. Mensen kruisen elkaars pad, zomaar, toevallig maar ach, toevallig is dat niet. Wij weten dat niets toevallig gebeurt. Er is altijd een hoger plan voorzien, al zien we dat niet in het moment zelf. Dat is de magie van het leven, waarover ik het graag heb. De magie van het leven, hoe dingen zich ontvouwen op een natuurlijke manier. Niet vanuit het willen grijpen, begrijpen en controleren.

Ik kies elke dag drie engelenboodschappen en neem die boodschappen voor die dag mee in mijn hart. Maar ik ben er niet gefixeerd mee bezig. Ik vertrouw op het hogere plan en ook al zou ik nieuwsgierig moeten zijn als spiritueel adviseur, ik volg mijn hart als wijze raadgever. En dat tracht ik ook aan mensen mee te geven. Dat ervaar ik als de meest boeiende consulten: mensen inspireren en leiden naar hun eigen spirituele meesterschap. Het Watermantijdperk is de Nieuwe Tijd waarin voor de komende jaren bijzonder veel veranderingen gaande zijn. Het is dus niet een even klein ding, maar echt wel een tijd van diepgaande processen. En die processen gelden voor iedereen, zonder uitzondering. Niemand staat daar boven.

Het mediumschap is niet de toekomst voorspellen zoals er nog jammer genoeg verondersteld wordt. Er is zoveel meer in beweging dan mensen zich realiseren. Het gaat niet meer over de ander controleren, de ander willen bezitten in relaties, maar de relatie met jezelf bevragen. Het gaat niet meer over samen in de zandbak spelen en vechten, elkaar de loef afsteken, elkaar moeten beconcurreren, elkaar als vijand of bedreiging zien, elkaar naar beneden halen om zichzelf enigszins beter te voelen. We kunnen elkaar inspireren en ondersteunen vanuit het hogere plan en de ware essentie van dit aardse leven.

In die zin zijn mijn blogs veranderd en ik heb daar geen verwachtingen bij. Het is fijn om daar enige ondersteunende feedback op te horen. Soms herkennen mensen zich in die diepere lagen of herkennen ze vast te zitten in zeer oude patronen en soms is daar nog niet de tijd voor. En uiteraard leven we in een gigantisch geprogrammeerde. illusionaire werkelijkheid, die we voor de komende jaren zien afbrokkelen. Dat betekent niet dat je bij de pakken moet blijven neerzitten, integendeel.

In die zin zijn sommige blogs informatief en andere weer een uitnodiging tot zelfreflectie. Naar het landen in jezelf, in je eigen basis, in je hart, in je ziel in wie jij je herinnert werkelijk te zijn.

Dat is waar onze toekomst naartoe zal leiden, maar niet meer vanuit het oude spirituele model of de vele modellen die ons nog steeds vasthouden in verhalen, die we keer op keer herhalen als slachtoffer en lijden aan het leven.

Het is als transformatiecoach en blogster een uitdaging om lezers en klanten mee te nemen in dat veranderende bewustzijn. Iedereen kan daar zijn profijt uithalen of het houden bij de verhalen van lijden en karma. Het is de tijd om onze goddelijke scheppingskracht te herinneren en dat ook te belichamen in dit leven. Er zijn geen manieren of technieken voorhanden omdat alles werkelijk opgeslagen ligt in ieders hart. Daar ligt onze scheppings-en liefdeskracht.
De weg naar de liefde begint daar…
Ik verneem heel graag waarover jij, als klant en/of bloglezer, graag inspirerende blogs leest, die je weer verder kunnen helpen in jouw proces, dieren, Nieuwetijdskinderen… Je bent er welkom mee.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45