Paragnost Eddie en Consulenten

Liefdes horoscoop en maanstanden.

Liefdes horoscoop en maanstandenLiefdes horoscoop en maanstanden van Paragnost-eddie & consulenten. Paragnost-eddie & consulenten heeft u echter meer te bieden dan alleen info over de wekelijkse liefdeshoroscopen en dagelijkse maanstanden. U kunt ook een e-consult aanvragen of een Astroloog, medium bellen voor een uitgebreide horoscoop consult.

Liefdes horoscoop: Elk sterrenbeeld heeft een eigen karakter en beschikt weer over andere eigenschappen. Zo kun u bij elk sterrenbeeld te weten komen wat het basiskarakter is, bij welke geboorteperiode welk sterrenbeeld hoort.

Het is leuk om het sterrenbeeld van jezelf te bekijken, maar het is ook interessant natuurlijk om naar de sterrenbeelden van andere mensen te kijken. Dat kan voor u ook weer eens interessante informatie opleveren.

Maanstanden: De Maan heeft een grote werking op elk levend wezen, Ondanks dat veel mensen hier niet in geloven zal het interessant zijn voor deze mensen om mee te kijken naar de werking van de maan op het water van onze aarde: eb en vloed worden geleid door de maan.

Ook is er ontdekt dat allerlei maanfasen ook een krachtige werking heeft op de groei van het gewas.

Een mens bestaat een overgroot deel uit water, dan is het dus logisch dat ook ons lichaam zal reageren op de invloeden van de maan. Neem nu eens het maandelijkse proces waar de vrouw mee te maken heeft.

De maan kent de zogezegde maanfasen waar door het op de aardbol lijkt alsof ze vol, halfvol of afwezig is.

Begrijpelijk is de maan er altijd, maar deze wordt wel beïnvloed door de stand van de maan ten opzichte van de aarde en de zon.

Door deze fases van de maan kun je binnen de Magie gebruik maken van deze maanfasen, en je magische ceremonies hierop af stemmen.

Wekelijkse liefdes horoscoop en dagelijkse maanstanden word aangeleverd door Annette kok. Annette Kok is ook werkzaam bij paragonst eddie & consulenten en te vinden op box 77.

Veel lees plezier met de wekelijkse liefdes horoscoop en dagelijkse maanstanden.

Heeft u vragen? bel dan één van onze topmediums!!