Paragnost Eddie en Consulenten

Engelen legging van engelenkaarten

Engelen legging van engelenkaartenEngelen legging van engelenkaarten. Het werken met engelenkaarten (engelen legging) is een oud waarzeggers systeem. Waardoor je heel zuiver de goddelijke boodschappen van de engelen kunt ontvangen. De engelenkaarten bevatten de goddelijke energieën van liefde en licht.dDs je bent er van gegarandeerd dat ze veilig en positief zijn en verbazingwekkende antwoorden geven.

Elke engelenkaart individueel heeft een specifieke boodschap

Elke kaart die er voor jouw gelegd word heeft een bepaalde boodschap voor jouw. Met behulp van de engelen en via de wet van aantrekkingskracht. Wordt er voor jou de juiste kaarten gelegd die jouw gedachten en gevoelens van dat moment weerspiegelen. En omdat je toekomstige situatie voortkomt uit wat jij nu denkt en doet. Voorspellen de engelenkaarten heel  accuraat jouw toekomst. Hoe dan ook, onze eigen Gidsengelen zullen er hun eigen boodschappen voor jou aan toevoegen.

Engelen legging van engelenkaarten

In een kaart readings of mediamieke readings openbaart de boodschap het mogelijke resultaat dat gebaseerd is op jou gedachten. En situatie op dat moment. Hieruit blijkt, dat de engelen je willen helpen om het best mogelijke resultaat te verkrijgen. Dat is het doel van hun boodschappen en hun begeleiding. Als  je gedachten en je gedrag veranderen is  tot een hoger niveau. Kun je nog een keer  de engelen kaarten laten leggen en zal je merken hoe de getrokken engelenkaarten de veranderingen in jezelf weerspiegelen.

Voor een dagkaart, heden, verleden en toekomst en/of een algehele engelen legging. Bel één van onze consulenten voor een zuivere Engelenkaart legging.

Wat zeggen engelenkaarten

Elke kaart individueel heeft een boodschap. Maar na het schudden van het deck, kan de spiritueel consulent voor jou een kaart trekken. Je kunt van te voren afspreken, of de kaart het verleden, het heden of jouw toekomst weerspiegelt. Het medium of paragnost, die gespecialiseerd is in het leggen van engelenkaarten, zal jou uitgebreid informeren. Wat de diverse engelenkaarten jou te vertellen hebben. Zo zie je dat engelenkaarten jou wel degelijk iets te vertellen hebben. Maar begrijp ook dat een toekomstvoorspelling van jezelf afhangt. Want wat de kaarten aangeven, is de bedoeling. Maar jij bewandelt wel zelf de weg er naartoe.