Paragnost Eddie en Consulenten

Engelen legging van engelenkaarten

Engelen legging van engelenkaartenHet werken met engelenkaarten (engelen legging) is een oud waarzeggers systeem waardoor je heel zuiver de goddelijke boodschappen van de engelen kunt ontvangen. De engelenkaarten bevatten de goddelijke energieën van liefde en licht, dus je bent er van gegarandeerd dat ze veilig en positief zijn en verbazingwekkende antwoorden geven.

Elke kaart die er voor jouw gelegd word heeft een bepaalde boodschap voor jouw. Met behulp van de engelen en via de wet van aantrekkingskracht, word er voor jou de juiste kaarten gelegd die jouw gedachten en gevoelens van dat moment weerspiegelen. En omdat je toekomstige situatie voortkomt uit wat jij nu denkt en doet,  voorspellen de engelenkaarten heel  accuraat jouw toekomst. Hoe dan ook, onze eigen Gidsengelen zullen er hun eigen boodschappen voor jou aan toevoegen.

In een kaart readings of mediamieke readings openbaart de boodschap het mogelijke resultaat dat gebaseerd is op jou gedachten en situatie op dat moment. De engelen willen je helpen om het best mogelijke resultaat te verkrijgen en dat is  het doel van hun boodschappen en hun begeleiding. Als  je gedachten en je gedrag veranderen is  tot een hoger niveau, kun je nog een keer  de engelen kaarten laten leggen en zal je merken hoe de getrokken engelenkaarten de veranderingen in jezelf weerspiegelen.

Voor een dagkaart, heden, verleden en toekomst en/of een algehele engelen legging

Bel één van onze consulenten voor een zuivere Engelenkaart legging. Maak een afspraak met paragnost Patricia.