Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Nina, helderwetend- en voelend medium

medium ninaMedium Nina, helderwetend- en voelend medium en paragnost. Ze werkt met jouw energie, medium Nina, te vinden onder boxnummer 89 op de website Paragnost Eddie. Nina vangt jouw energie op en kan daar antwoorden uithalen. Hele zinnige dingen over zeggen.

Als ze zich afstemt op jouw energie, krijgt ze voor jou belangrijke boodschappen door. Tevens haalt zij ook uit de boodschappen voor jou, datgene wat jij nodig hebt om meen aan de slag te gaan. Uit alles valt een les te halen.

Zeker als je bent vastgelopen en je energie niet meer stroomt. Is het fijn als je van een spiritueel consulent van Paragnost Eddie fijne en zinvolle antwoorden en inzichten meekrijgt, waarmee je je leven weer op de rit kunt krijgen.

Tijdens het gesprek geeft medium Nina aan waar jouw specifieke blokkades zitten. Zij kan die zien met haar spirituele gaven. Mocht je er behoefte aan hebben, geeft ze je tijdens het spiritueel telefonisch consult een healing.

Hierdoor zul jij je al een stuk beter en energieker gaan voelen. Je belt namelijk niet voor iets. Je belt, omdat je vastzit en weer vooruit wilt. Weer in je kracht komt te staan. Dat kan medium Ninaa voor jou betekenen.

Enerzijds door in te voelen op jouw situatie, anderzijds door je een healing te geven. Waardoor blokkades verdwijnen, energie gaat stromen. Jij je direct een stuk beter voelt. En daarnaast met de antwoorden en inzichten zelf aan de slag kunt.

Medium Nina is naast het aanbieden van hulp aan volwassenen ook werkzaam als luisterkindwerker. Wat inhoudt, dat zij ook al jouw vragen kan beantwoorden, als het over jouw kinderen of kleinkinderen gaat.

We krijgen namelijk als mediums en paragnosten van paragnost Eddie ook regelmatig bezorgde grootouders aan de telefoon. Die zich op de ene of andere manier zorgen maken over hun kleinkinderen.

Zit je met vragen op gebied van kinderen, relaties, liefde, werk? Medium Nina staat je bij. Met haar gaven, helderwetendheid en heldervoelendheid. En als medium en paragnost zijnde. Als we kijken naar de verhalen die haar bellers na afloop van een gesprek aan haar schrijven.

Zien we dat Nina, als medium en paragnost veel complimenten krijgt. Over haar aanpak als medium. Over het feit dat ze niet veel informatie nodig heeft om de situatie direct in te schatten. Dat ze alles zo ongelooflijk goed in kan voelen en schatten.

Ze voelt feilloos aan wat er speelt en je hoeft Nina niets te vertellen. Je weet direct waar de schoen wringt. Je antwoorden zijn altijd zo zuiver. Je geeft ook echt tips mee om mee aan de slag te gaan. Dat is heel fijn.

De manier waarop medium Nina zich instelt op de energie van haar bellers, zie je bij de vele reviews terug. Dat is echt een pluspunt van haar. Kunnen invoelen op energie, is eigenlijk waar het spirituele om draait.

Als je het ook maar weer kunt loslaten, anders hebben mediums en paragnosten slapeloze nachten. En dat kunnen ze allemaal bij paragnost Eddie.