Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Hope, box 43 bij Paragnost Eddie

Medium Hope, box 43 bij Paragnost EddieMedium Hope, box 43 bij Paragnost Eddie. Hope is een spiritueel, heldervoelend, helderhorend en helderziend medium. Daarnaast is zij een kaartlegster, ze legt voor jou de lenromandkaarten uit. Graag zet ze zich in voor mens en dier en via de spirituele hulplijn te bereiken om jou bij te staan.

Ze krijgt boodschappen door van boven, zodra je haar belt. Deze geeft ze dan weer aan jou door. Ze heeft een groot inlevingsvermogen. Dat betekent dat waar jij mee zit, mee worstelt, op vastloopt, door medium Hope heel goed wordt begrepen.

Als je je goed kunt inleven in een ander, voelt de ander dat. Die voelt erkenning en begrip. Vaak is dat het eerste wat iemand nodig heeft, die een medium of paragnost via een spirituele lijn raadpleegt.

Hope kan dat en dat zul je merken als je met haar belt. Dat betekent dat medium hope zelf ook al in haar eigen leven veel heeft mee gemaakt. Je inleven lukt alleen dan als je van nature liefdevol bent en je er zelf ook mee hebt moeten dealen.

Medium hope bied je ook een luisterend oor. Vaak bellen we daar niet voor, terwijl als je er goed bij stilstaat dat vaak wel aan de orde is. Bij wie kun je terecht als je met problemen zit? Ja bij vrienden, maar zijn die gespecialiseerd in luisteren? In het geven van inzichten? Vaak niet.

En de een zegt dit, de ander zegt dat. Op een gegeven moment weet je het helemaal niet meer wat wijsheid is om te doen. Dan biedt een gesprek met een medium of paragnost van paragnost Eddie echt een uitkomst.

We zoeken contact met een spiritueel hulpverlener vaak, omdat we het zelf allemaal even niet meer weten. Volledig in zak en as en ten einde raad wenden we ons tot het spirituele. Niet gek. Alhoewel het spirituele nog vaak wordt omgeven met iets duisters en geldklopperij, kom je dit niet tegen bij de spiritueel hulpverleners van Paragnost Eddie.

Die zijn duidelijk, liefdevol, eerlijk, puur en oprechte mediums en paragnosten. Ze zijn vaak gespecialiseerd ook in het vak. Dat kun je teruglezen bij alle boxen. Medium Hope leeft zich in op jouw specifieke situatie.

Dan ontvangt ze boodschappen van boven, die ze aan jou meegeeft. Dan ben je er nog niet. Want alleen horen wat er staat te gebeuren, is vaak onvoldoende. Wat je nodig hebt, zijn de inzichten, die medium Hope je ook kan meegeven.

Waarom zijn inzichten gegeven door een medium of paragnost zo ongelooflijk belangrijk? Zonder deze inzichten, ga jij zelf niet aan de slag. Blijf je in zak en as zitten wachten op. Door wel naar de inzichten te luisteren, ga je de situatie veel beter snappen en begrijpen.

Ga je ook je eigen aandeel er in zien. En dan zijn we er. Als je die ziet en wat jij zelf kunt veranderen, heb je een top spiritueel gesprek gehad. Heb jij je open gesteld om dat tot je te willen nemen.

Hierom is een spiritueel gesprek zo fijn. Om jezelf dat af en toe eens te gunnen en niet alleen als je vastgelopen bent. Je zult er persoonlijk door groeien. Liefde beter begrijpen, in je eigen kracht door komen te staan.

Angst de baas worden, fijne relaties door krijgen. Wie wil dat nou niet!