Paragnost Eddie en Consulenten

Strijd, verzet en weerstand gaan hand in hand

Strijd, verzet en weerstand gaan hand in handStrijd, verzet en weerstand gaan hand in hand. Herken je bij jezelf, in je relatie of relaties in het algemeen strijd, verzet en/of weerstand? Dan is dit blog voor jou geschreven.

Strijd is altijd een innerlijk gevecht tegen ego-conditioneringen en tegen het idee dat je hebt gevormd over wie je bent.

Ik merk in heel wat consulten dit soort van veranderingen. En dit gaat over het algemeen met strijd gepaard. Het is een innerlijke strijd. En het is goed dat je dit kunt ervaren, voelen en doorleven, want die strijd ontstaat van binnenuit.

Je mag het benoemen zoals je wilt, het maakt niet uit, want het gaat om wat jij voelt en je je uitdrukt zoals jij dat voelt.

Je hebt dit misschien al vaker ervaren dat je op een beslissend punt van jouw leven komt en dat daar een enorm verzet kan opduiken. Het zal zijn lelijke kop opsteken precies op het moment dat je een realistische kans maakt je los te maken uit de greep van identiteit en de beperkingen van gedachten, overtuigingen, aannames enzovoort.

Herken je de tirannie van je mind? Realiseer je je dat je mind vol met programma’s zit die bepaald hebben wie je moet zijn? Realiseer je je dat dit een keerpunt kan zijn om je te herinneren wie jij bent, waar jij voor staat en waar jouw zielsbestemming ligt?

‘Hoe durf je’, schreeuwt je geprogrammeerde mind, maar als je nog verder komt, kun jij ervaren wie hier de baas is.

Sommigen zullen zeggen dat dit het leven is, het is wat het is, en anderen zullen zeggen dat je hier niet alleen op deze aarde bent om te ‘overleven’.

Sommigen zullen kiezen om door hun goddelijke vuur te gaan, terwijl de geprogrammeerde mind zich probeert tegen je te keren om je onder controle te houden.

Ga moedig door want dit is niet het vuur dat jou verbrandt, jouw goddelijke vuur zal verbranden wat jij niet bent!

Angst, verlangen, liefde, haat, gehechtheid… ze maken allemaal deel uit van onze menselijke verhalen, maar wij hebben als goddelijke wezens het vermogen om ze allemaal te overstijgen.

Weet je, je bent niet geboren om te blijven aanhaken in een portret, een beeld, maar om te ontwaken en je te herinneren wat jouw zielsbestemming is.

Zie je hoe sterk die verslaving is aan werkelijk alles wat afleidt vanuit het ego?

Stap in je eigen vuur van zelfontdekking ,want dit vuur zal je niet verbranden. Het zal alles verbranden wat jij NIET bent. Laat alles en iedereen los die niet jouw essentie begrijpen.

Dan pas ben je vrij van strijd.

Inspirerende hartegroet
Mieke Box 45