Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnoste Lotus is een spiritueel consult zeker waard

Paragnoste Lotus is een spiritueel consult zeker waardParagnoste Lotus is een spiritueel consult zeker waard. Ze draait alweer wat jaartjes mee op de spirituele website van paragnost Eddie, paragnoste Lotus. Te vinden onder boxnummer 19. Naast paragnoste is Lotus ook een medium. Misschien een mooie gelegenheid om het verschil aan te geven, tussen een medium en een paragnost.

Een medium, kan naast contact leggen met een gids, of andere entiteiten ook contact maken met overledenen. Een paragnost daarentegen kan dit laatste niet. Beiden zijn wel in staat om zintuiglijke waarnemingen waar te nemen. Om die reden is paragnoste en medium Lotus helderziend, helderhorend en heldervoelend.

Ze neemt veel waar, geeft ze aan, krijgt boodschappen voor je door, met daarbij inzichten die ze aan je mee kan geven. Hierbij maakt ze gebruik van diverse kaartdecks. Ze kan voor jou zowel de Lenormand- als de Engelenkaarten uitleggen en voor je lezen. Hier kan zij veel uithalen.

Je verleden, het heden en hoe je toekomst er uit kan gaan zien. Realiseer je daar wel bij, dat ieder mens voor zich grote invloed heeft op zijn eigen toekomst. Daarbij ook vermeld, dat hoe gek het ook klinkt, een toekomst voor een ieder in grote lijnen wel vast staat.

Uiteindelijk komt het voor ieder mens er op neer dat zijn hele leven altijd in het teken staat van persoonlijke groei, ook wel spirituele groei genoemd. Groeien in het steeds beter begrijpen wat het doel van het aardse leven nou eigenlijk is.

Een nabije toekomst kan door medium, paragnoste Lotus worden voorspeld. Heel ver in de toekomst kijken, zou eigenlijk niemand moeten willen. Dat kan je eigen pad verstoren. Er zijn soms cliënten die dan na een paar jaar opnieuw bellen, hebben zich vastgeklampt aan een bepaalde uitspraak. Zijn daar hun leven naar gaan inrichten en op de een of andere manier, gebeurt het niet. Maar het kan ook zomaar zijn, dat het wel is gebeurd, maar niet zoals deze cliënt er zelf het beeld bij heeft.

Paragnoste lotus is ook reiki Master en kan op afstand healings geven. Zodat jij weer meer rust in je leven ervaart. Ze geeft zelf ook aan, als je je zorgen maakt over iets, weet dan dat het er niet komt. Hoe komt dat?

Je zegt eigenlijk, ik maak mij zorgen er over, geef het mij maar niet, is de onderliggende boodschap. Met er voor de volle 100% in te geloven en op te vertrouwen, trek je het naar je toe. Ja maar, zeggen cliënten dan wel eens. Ook dan komt het niet. Dan er wel eens zelf bij stilgestaan dat als het niet komt, het niet goed voor je is?

Dat vinden we als mens vaak heel moeilijk te geloven. Maar weet, dat het universum in alles, echt in alles het beste met ons voor heeft. Als het niet komt, het de bedoeling is, dat er iets beter komt, dan jij denkt en zo graag wilt. Vaak zien we dat pas achteraf.

“Wees wijs, kies niet voor grijs, kies voor het licht, dan heb je beter zicht” zegt paragnoste Lotus op de paranormale website van paragnost Eddie. Een hele mooie, want als je kiest voor licht, voel je je altijd positief en sta je op een fijne manier in het leven.

Haar recensies onder de loep nemen, zien wij cliënten haar prijzen. Meerder malen wordt er geschreven. Jouw voorspellingen komen altijd uit. Je bent een enorme steun en geeft raad en daad mee. Je ziet alles heel duidelijk en je gesprekken zijn altijd vol met kracht. Je weet dingen al, voordat ik een vraag aan je stel. Ik ben verbluft, want hoe vaak ik je ook consulteer, wat je aangeeft, klopt en wordt later zichtbaar. Bel dus gerust eens met medium, paragnoste Lotus. Je vindt haar op de website van paragnost  Eddie onder boxnummer 19.