Paragnost Eddie en Consulenten

Paragnost Alieda, begeleiding bij transformatie en relatievraagstukken

paragnost aliedaParagnost Alieda, begeleiding bij transformatie en relatievraagstukken. Ze is nog niet heel lang aanwezig als paragnost, Alieda, op de spirituele website van Paragnost Eddie, maar haar kennis, haar vaardigheden, haar spirituele wijsheid liegt er niet om. Om die reden is Paragnost Eddie ook blij met deze aanwinst.

Paragnost Alieda vind je onder boxnummer 15, ze is overigens deze week ook nog de consulent van de week! Wat kan paragnost Alieda voor je betekenen? Ze is duidelijk daarin. Neem met haar geen contact op voor een algemene reading.

Waarmee ze aangeeft, komt met een duidelijke vraag, zodat we zo snel mogelijk naar de kern kunnen gaan. Hierbij maakt Alieda gebruik van haar heldervoelendheid en helderziendheid. Daarnaast is ze gespecialiseerd in het leggen van kaarten.

Met deze gaven gaat ze aan de slag met jouw vraagstukken op gebied van relaties, transformaties, spirtual teaching en (juridische) vraagstukken. Ze is dus veelzijdig als het gaat om de vragen waarmee je bij paragnost Alieda terecht kunt.

Zit je bijvoorbeeld vast in je leven, of voel je juist dat je het leven anders begint te ervaren, dan ben je gestart met een transformatieproces. Een helpende hand van Alieda gaat jou zeker helpen, dit proces lekker snel te kunnen doorlopen.

Ze heeft inmiddels zo’n 35 jaar ervaring opgedaan als spiritueel mentor in zowel binnen- als buitenland. Is ze daarnaast spiritueel teacher voor scholen en bedrijven. Ook kan ze aan haar lijstje toevoegen, dat ze gecertificeerd relatiecoach is.

Haar specialisatie op gebied van relaties zijn narcistische relaties. Heb je het gevoel in een relatie te zitten met een narcist. Kom je er net uit? Neem dan eens contact op met Alieda, die laat jou zien hoe jij zo snel mogelijk jezelf kunt helen.

De kaartleggingen van paragnost Alieda zijn bijzonder te noemen. Ze legt, de niet zo bekende, Tibetaanse liefdeskaarten. Waar ligt de kracht van Alieda? Het spirituele om te zetten in het aardse. Waardoor jij begrijpt wat er wordt bedoeld.

Niets zweverigs dus, als je Alieda consulteert op de website van Paragnost Eddie. Duidelijke en liefdevolle word je door haar te woord gestaan. Met antwoorden, inzichten en wijsheden die voor een aards mens begrijpelijk zijn.

Haar specialisaties liggen op liefde & relatievraagstukken. Laten daar nu de meeste vragen over worden gesteld aan spiritueel hulpverleners./ Paragnost Alieda maakt hierbij gebruik van de leer van de Kabbala, Tolteken en de wet van de aantrekking.

Ze staat met al haar wijsheid en liefde voor je klaar. Ze helpt je naar de juiste oplossingen voor jouw vraagstukken. Ook met juridische vraagstukken kun je bij Alieda terecht. Ze geeft aan. Ieder mens weet waar die vandaan komt.

Maar waar je naartoe wilt, weten we vaak niet. Daar helpt Alieda jou bij. Haar reviews bekijkend vallen een aantal zaken op. Ze is direct, haar consulten zijn doorspekt met humor. Je weet zaken, die je niet kunt weten en je adviezen zijn top.

Jij maakt spiritualiteit begrijpbaar!