Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Sonja, healing en huizenreiniging

medium sonjaMedium Sonja, healing en huizenreiniging. Een bekend gezicht op de spirituele website Paragnost Eddie, medium Sonja, te vinden onder boxnummer 59. Ze is al ruim 7 jaar op deze spirituele hulplijn aan het werk. Ze is een liefdevol medium, wat ook blijkt uit de vele reacties op haar persoonlijk profiel.

Ze is niet alleen een medium, ze is ook een paragnost. Medium Sonja bezit de gaven helderziendheid, heldervoelendheid en helderhorendheid. Ze werkt samen met de liefdevolle Engelen en Gidsen.

Wat zijn Engelen en hoe kun je daarmee communiceren? Je zult als eerste zelf een verbinding moeten hebben met je ziel. Een Engel zal nooit te horen zijn via het ego. Ben jij verbonden met het ego en niet met je hart en ziel, kun je geen Engelenboodschappen ontvangen.

Medium Sonja is niet voor niets liefdevol. Ze is verbonden met haar ziel en kan om die reden boodschappen van Engelen opvangen. Ze geven boodschappen door, die een spiritueel consulent in een boodschap naar jou specifiek toe.

Medium Sonja vertaalt de Engelen boodschappen voor jou en geeft jou zo informatie door die de Engelen voor jou hebben. Waar jij iets mee kunt, om bijvoorbeeld weer geloof in de toekomst te krijgen.

Of in je kracht te komen te staan. Begrijp dat boodschappen van Engelen, soms lastig te interpreteren zijn. Je moet ze ontcijferen, zeg maar. En soms lukt dat niet direct. Dan zul je de boodschap moeten laten landen, zoals we dat spiritueel noemen.

Medium, paragnost Sonja kan je tijdens een spiritueel consult ook een healing geven. Wat is een healing? Een healing is je energiebanen weer laten stromen. Deze zijn door iets geblokkeerd. Samen met het antwoord van de Engelen, zul je merken, dat in jou weer iets op gang komt.

Zo krijg je inzichten mee op je vragen en laat medium Sonja je energie weer stromen. Twee vliegen in een klap zeg maar. De vragen waarmee je terecht kunt bij Sonja liggen op het vlak van relaties, opvoeding, angsten. Inzicht krijgen in een ander.

Maar ook vragen over voeding kun je bij medium, paragnost Sonja op de website Paragnost Eddie terecht. Ze is ook gespecialiseerd in huizenreiniging, en zelfs op afstand. Hoe gaat dat in zijn werk, een huizenreiniging?

In een huis kan een energie, een ziel is energie, achter gebleven zijn. Daar kunnen bewoners last van hebben. Last in de zin van, dat hun energie wordt verstoord. Op zich is een achtergebleven ziel vaak niet iets van kwaad in de zin.

De ziel is nog niet vertrokken, is nog achtergebleven. Medium Sonja kan op afstand aan de slag met het begeleiden van de ziel naar het licht. Heb jij een energie in huis die je voelt, bel dan gerust eens met medium Sonja.

Hoe kijken de bellers tegen haar consulten aan? Velen zijn tijdens een consult sprakeloos. Ze weet alles tot in detail te benoemen. Al haar voorspellingen komen uit, ze is gewoon griezelig goed. Ze weet zaken te benoemen, die je haar niet verteld en toch waarheid zijn.

Al met al een top kanjer van een medium, Sonja op Paragnost Eddie.