Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Sara, paranormaal hoogbegaafd

Medium Sara, paranormaal hoogbegaafdMedium Sara, paranormaal hoogbegaafd. Al zo’n 7 jaar een bekend gezicht op de spirituele hulplijn Paragnost Eddie, medium Sara, die paranormale hoogbegaafde gaven bezit. Ze is te vinden op deze spirituele lijn onder boxnummer 77. het is een kanjer, lezen we in haar reviews.

Veel over zichzelf schrijft medium Sara niet. Ze heeft dat ook niet nodig, haar klanten weten haar in al die 7 jaar dat ze op Paragnost Eddie staat, heel goed te vinden. Naar paranormaal hoogbegaafd is medium Sara heldervoelend en helderwetend.

Je kunt bij haar terecht voor een toekomstvoorspelling, als je dat wilt. Ze geeft je daar inzichten voor, die ze doorkrijgt met haar gaven en hoogbegaafdheid. Maar ze kan ook voor jou een kaartlegging doen met de Lenormandkaarten.

Wat is paranormaal hoogbegaafd? Het is het doorkrijgen van informatie via een andere weg dan de gangbare wegen die wij kennen. Wij nemen bijvoorbeeld waar met onze ogen, oren, mond, neus. We horen, we zien, we ruiken, we proeven. Maar paranormaal begaafd gaat een stap verder. Die kunnen iets waarnemen wat met het blote oog niet is te zien.

Wat valt er zoal niet met het blote oog te zien? Zo’n 80% van wat wij als mens op de aarde niet kunnen zien. We zien, horen, maar zo’n 20% van alles. De rest is voor de meeste mensen niet zichtbaar.

Voor paranormaal begaafden wel. Die kunnen, als jij ze een vraag stelt, binnen die 80% kijken, of horen, of waarnemen. Let wel, we kunnen dit allemaal. Alleen is het niet voor elk aards mens weggelegd.

De een wordt met zijn paranormale gaven geboren, de ander ontdekt het na vaak heel veel tegenslag in zijn leven. Medium Sara is zelfs hoogbegaafd op het paranormale vlak. Hoe weet je nu of je dat bent?

Je kunt dingen weten voordat ze gebeuren. Als het ware voorspel je dan iets. Je geeft aan, ik zie dat die en die persoon dat en dat gaat meemaken. Dat kan zowel iets positiefs of negatiefs zijn. Het kan ook zijn, dat je diep van binnen iets voelt.

Dat voelen is ook een vorm van paranormaal zijn. Dat gevoel hoef je niet direct thuis te kunnen brengen. Het kan dan zich weer laten zien, tijdens een droom bijvoorbeeld. Waar je het ook uit op kunt maken, is dat je energie opvangt van anderen.

Je weet wat ze denken, wat ze voelen, waar ze mee bezig zijn. Je kan zelfs aan de hand van een naam en een leeftijd iemand zijn karakter beschrijven. Je kan dus, als je paranormaal begaafd bent, verder kijken, horen en zien, dat de meeste aardse mensen.

Deze gaven kun je dan inzetten voor je medemens. En dat is vaak de reden dat iemand, zoals medium sara kiest voor het werken op een spirituele hulplijn als Paragnost Eddie. Waar je overigens niet zomaar op komt. Daar gaat een gedegen screening aan vooraf.

Dat medium Sara goed is, zien we aan wat haar bellers na haar schrijven. Haar waarnemingen zijn spot on. Je kunt zelf met een vraag komen, maar Sara ziet dan hele andere dingen waar het aan schort. Waar je haar na haar uitleg, volkomen gelijk in kunt geven.

Haar gesprekken zijn zo waardevol en niet alleen omdat haar voorspellingen altijd uitkomen. De wijsheid die ze je meegeeft, is goud waard.