Paragnost Eddie en Consulenten

Medium, paragnost Eefje helpt je integer en met liefde

Medium, paragnost Eefje helpt je integer en met liefdeMedium, paragnost Eefje helpt je integer en met liefde. Je kunt niet op medium en paragnost Eefje heen, ze is al lange tijd werkzaam bij Paragnost Eddie en heeft al menigeen geholpen op hun levenspad. Eefje ziet de geschenken van het leven. Hoe mooi is dat!

Dat ze die kan zien, zegt iets over hoe Eefje zelf in het leven staat. Ze kent als geen ander wat het woord liefde betekent en op een integere wijze gaat ze met jou in gesprek. Waarbij ze gebruik maakt van haar spirituele gaven.

Deze zijn 4 ledig. Medium Eefje, te vinden onder boxnummer 54 op de pagina Paragnost Eddie, bezit heldervoelende vermogens, helderhorende, helderziende en helderwetende vermogen. Je kunt haar dus alles vragen en paragnoste Eefje zal haar gaven voor jou inzetten en gebruiken.

Eefje staat voor een dienstbaar leven, waarmee ze aangeeft, klaar te staan voor de medemens. Ze heeft dan ook niet voor niets voor het beroep van verpleegkundige gekozen en stervensbegeleiding. Twee zware ondersteunende beroepen, waar medium Eefje haar hele ziel en zaligheid in heeft neergelegd.

Naast haar aangeboren gaven, haar kijk op de mens, haar dienstbaarheid, tezamen met haar levenservaring helpt ze jou op weg. Ze weet als geen ander wat het woord liefde ons wil vertellen en meegeven.

Stel dus gerust al je vragen aan haar op gebied van liefde & relaties. Eefje kan voor jou heel goed invoelen, op een foto die je aan haar gratis kunt sturen. Maak gebruik van Eefje haar sublieme gaven, als je vastgelopen bent.

Met al de liefde in haar, gaat ze op integere wijze voor je kijken wat er in je leven speelt, waar je veranderingen in aan kunt brengen. Wat je eigen aandeel is.

Of het wijs is bij een persoon te blijven, je leven mee te delen. Want ondanks dat je van iemand heel veel kunt houden, wil dat namelijk nog niet zeggen, dat die ander jou de liefde op de juiste manier kan geven.

Als je Eefje een foto stuurt kan ze heel goed invoelen op de persoon en krijgt ze specifieke informatie er over door. Over de foto die jij aan haar hebt opgestuurd. Wil je bijvoorbeeld weten of de persoon die je hebt ontmoet voor jou de juiste zou kunnen zijn, kan Eefje er veel over vertellen.

Dat medium, paragnost Eefje al lange tijd op de website van paragnost Eddie werkzaam is, kunnen we zien aan de rij reviews die ze in de loop der jaren, van enthousiaste bellers heeft mogen ontvangen.

Je zegt rake dingen Eefje en je bent een kei in invoelen van mensen. Je geeft ook hele fijne healings en goede tips. Je weet als geen ander de rust terug in mijn leven te brengen. Ik wou dat ik je vaker kon bellen.

Je voorspellingen zijn zuiver en je hebt snel het karakter van iemand op de korrel. Zo weet ik vaak al van te voren wat wel wijsheid is om te doen of niet. Overigens laat je daar een ieder vrij in en dat is mooi.

Zo help je een ieder van ons op weg om de eigen lessen op het pad zelf te doorlopen, met een helpende hand van jou engel Eefje.