Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Mybi, ervaringsdeskundige

Medium Mybi, ervaringsdeskundigeMedium Mybi, ervaringsdeskundige op veel gebieden. Medium Mybi brengt rust in roerige tijden, geeft ze aan bij haar boxnummer 88 op de spirituele website van Paragnost Eddie. Ze heeft ervaring op veel gebieden die we in ons leven kunnen meemaken.

Denk hierbij aan het ontmoeten van je twin, je tweelingziel, op gebied van liefdesrelaties en alle problematiek die hiermee te maken heeft. Ook voor rouwverwerking kun je bij medium Mybi terecht.

Mybi geeft aan geboren te zijn met gaven waarmee ze anderen kan bijstaan in hun leven. Alsof dit haar zielmissie is, en niet iets anders kan, dan dit te moeten doen. Ze volgt haar eigen zielenpad nauwkeurig en om die reden weet ze ook , dit is mijn missie.

Ze staat voor je klaar bij alle moeilijke levensvraagstukken, waarmee ze zelf veel ervaring heeft. Hierbij maakt ze gebruik van parapsychologie, haar levenservaring en aangeboren gaven. Ze kan ook voor jou kaarten leggen.

Ze werkt met de engelenkaarten en met de kruidenkaarten. Die voor jou mooie boodschappen naar boven kunnen halen. Ook kun je bij medium Mybi terecht voor een healing op afstand. Voor als je er even helemaal doorheen zit.

Parapsychologie is een vorm van psychologie die boven het natuurlijke uitstijgt. Het onzichtbare, zichtbaar maakt. Oftewel medium Mybi ziet wat jij niet kan zien. Waardoor jij in de problemen komt.

Zij kan dan zien wat de weg is met haar ervaring, om er weer uit te komen. Hierbij heeft Mybi eerlijkheid heel hoog in het vaandel staan. Waarmee ze wil aangeven. Sommige boodschappen kunnen soms aankomen, maar als ik die niet aangeef, heb je niets aan het spiritueel consult.

We hebben vaak niet in de gaten dat het vaak ontbreekt aan wijsheid. Die we ook niet meekrijgen. Wat dat betreft kun je er niets aan doen, dat je in de problemen komt. Maar als je medium Mybi hebt gesproken en die heeft je inzichten geboden.

Kun je wel aan de slag om de wijsheid tot je te nemen, zodat je de problemen kunt oplossen en voortaan voor kan zijn. Dat is niet altijd even makkelijk. Wat we meekrijgen in onze jeugd is vaak ook datgene zoals we zelf het leven mee gaan invullen.

Bij de meeste mensen ontbreekt veel kennis, hebben ze niet meegekregen, dan krijg je het in het leven vaak eerst zwaar te verduren. Dat is heftig en gunnen wij mediums en paragnosten van Paragnost Eddie helemaal niemand.

We zijn er juist voor iedereen om weer in zijn eigen kracht te zetten, waardoor je het leven weer kunt zien vanuit de rust en tevredenheid en met geluk in jezelf. Daar is spirituele wijsheid voor nodig en wie krijgt dit nou mee?

Haar bellers ervaren de gesprekken met haar als raak en loepzuiver. Ze geeft krachtige inzichten, is duidelijk en concreet. Een hele lieve zachtaardige vrouw, ze lijkt wel een engel. Ze is behulpzaam, goudeerlijk en geeft je waardevolle adviezen.

Volgens haar bellers een aanwinst bij Paragnost Eddie spirituele hulplijn.