Paragnost Eddie en Consulenten

Medium Claire, ziet wat jij zelf niet kunt zien

Medium Claire, ziet wat jij zelf niet kunt zienMedium Claire, ziet wat jij zelf niet kunt zien. Ze draait al wat jaartjes mee op de spirituele website van Paragnost Eddie. Ze is te vinden, als medium Claire onder boxnummer 04. Haar bio er op na lezend zien we, dat ze een sterk invoelend medium is.

Ze beschikt over helderziende, helderwetende en heldervoelende gaven. Als klein kind wist ze al, er klopt iets niet. Waarom hebben zo ongelooflijk veel mensen zoveel pijn en ellende in hun leven. Met name als het gaat om liefde & relaties.

Ze wilde dit snappen, ook omdat ze als jong meisje al wist, liefde is niet zoals het ons wordt verteld. Of sterker nog, er wordt helemaal niets aan ons over de liefde verteld. Terwijl de meeste mensen daar nou juist in en op vastlopen.

Medium Claire schrijft, je doet toch zo je best en toch loopt je leven niet zoals je wilt. Waar zit je pijn, je verdriet, je teleurstelling? Wat voor toekomst zie je voor jezelf? Graag kijk ik voor jou waar het in je leven aan schort.

Ze geeft je inzichten en handvatten mee. Dat doet ze met haar gaven, die ze al vanaf haar kindertijd bezit. Maar ze kan ook voor je een lenormand kaartlegging doen. Of vragen stellen aan de pendel. Wat medium Claire een ieder gunt, staat in haar profiel, is een leven in overvloed.

Wat is dat, een leven in overvloed? Heeft dat met veel geld te maken? Nee, geeft medium Claire op de website van paragnost Eddie aan, daar heet een leven in overvloed niet veel mee te maken. Een leven in overvloed ga je ervaren als je datgene doet waar je zelf het beste bij gedijt.

Vaak weten we dat niet en zoeken we ons helemaal gek en raken we daardoor de verbinding met onszelf nog veel meer kwijt. Een leven vanuit overvloed krijg je als je met jezelf verbonden bent, zegt medium Claire.

Ze geeft aan dat ze kan zien, wat jij zelf niet kan zien. Alleen daarvoor al is medium Claire een consult waard. Begrijp dan wel, dat wat jij niet ziet en zij wel, kan inslaan als een slag bij een donkere hemel.

Dat het zomaar kan zijn, dat je denkt tijdens het spiritueel consult. Dit klopt niet. Naarmate de tijd verstrijkt, je regelmatig terugdenkt aan dit consult, toch ineens je beseft. Wacht even, ja, het klopt echt! Dit is de kracht van medium Claire.

Ze laat je zien wat er in je leven aan schort. Ze vertelt je wat liefde echt is. Als je dat beseft, ga je een leven krijgen vanuit overvloed. Gegarandeerd. Je hoeft aan haar alleen maar een naam en een leeftijd te noemen en ze voelt de energie van de ander.

Ze beschrijft deze persoon, of als je het over jezelf wilt weten, jou. Ze geeft ook aan waarom deze persoon zo is zoals die is en wat je kunt verwachten van deze persoon voor de toekomst. Weet wel, geeft Claire aan op de spirituele website van paragnost Eddie, dat je zelf je eigen toekomst creëert en als je wilt dat ze invoelt op een persoon, je energie open moet staan.

Haar reviews bekijken, schrijft een cliënt. Bij medium Claire krijg je geen antwoorden, je geeft ze zelf.  En dat is nou juist zo fijn, dan beklijven ze ook. Ze veroordeelt niemand, brengt de rust terug in je leven. Haar voorspellingen komen uit.

Cliënten krijgen positieve energie van haar, ze voelen hun eigen kracht weer. Ze bellen haar ook op en vragen dan zelf om een schop onder hun kont.