Paragnost Eddie en Consulenten

Manuela medium, helderziend mediamiek coach

Manuela medium, helderziend mediamiek coachManuela medium, helderziend mediamiek coach. Ze staat op de spirituele lijn van Paragnost Eddie in de spotlight, oftewel, Manuela medium, is consulent van de week! Een plek die ze verdient, gezien haar enorme spirituele capaciteiten, maar ook de reviews die te lezen bij haar boxnummer 22.

Manuela medium stelt zich voor als, ik ben Manuela en stem mij af, als je mij belt op je energie, je eigen gidsen, of je overleden dierbaren. Zij geven mij de antwoorden die jij graag wenst te ontvangen, door.

Zo kan ik jou vragen allemaal beantwoorden als een doorgeefluik van jou eigen gidsen, ieder mens heeft deze en vaak zijn dat overledenen die ons dierbaar zijn geweest, geeft Manuela medium bij Paragnost Eddie aan.

Zij beantwoorden jouw vragen, niet ik zegt Manuela medium. Zij kennen jouw ziel, zij weten wat er met je is gebeurt in het verleden. Wat je hebt doorstaan. Ik als medium voel dat ook en weet zelf ook als ik je energie lees.

Maar de antwoorden van je eigen gidsen en dierbare overleden zijn het zuiverst en die deel ik uiteraard graag met je. Ik vang de antwoorden op, lees je energie en dat alles samen, kan ik jou helpen in alle processen waarin je zit.

Ik verschaf je met mijn helderziendheid helderheid over elke situatie, hetzij op gebied van werk, familie, relaties. Of waar jij op dat moment vragen over stelt. Geen enkele vraag blijft bij mij onbeantwoord.

Ook kan ik kijken naar al je persoonlijke en zakelijke relaties. Vaak zijn dat de situaties waar ze zelf soms even niet meer weten, hoe nu verder. Bel mij dan, Manuela medium, binnen een aantal minuten kan ik je spot on antwoorden geven.

Mijn coachervaring kan ik heel veel mensen mee bijstaan. Ik geef ook workshops, ook daar heb ik al heel veel mensen geholpen met hun persoonlijke groei. Ook jij zal na een online consult met mij, het licht weer kunnen zien schijnen.

Ook geeft ze spirituele ondersteuning aan mensen, die zelf hun eigen spiritualiteit willen ontwikkelen. Een zeer veelzijdig en vol met ervaring zijnd medium, is Manuela. Waar paragnost Eddie blij mee is.

Op de hulplijn van Eddie vind je dan ook de allerbeste mediums en paragnosten, die stuk voor stuk met hun eigen expertises dagelijks velen honderden cliënten te woord staan. Al deze mensen hebben acuut dringend hulp nodig.

Zit je met vragen over je werk, je relatie, je studie, persoonlijke ontwikkeling, spirituele groei? Manuela medium bij Paragnost Eddie, staat je er bij bij. En geeft je de inzicht antwoorden waarmee jij echt iets kunt.

Ondanks dat ze nog niet zo lang aanwezig is op deze spirituele hulplijn, heeft Manuela wel al een paar prachtige reviews gekregen. Ze wist meteen wat er speelde, je gaf een puntgave beschrijving van de persoon op de foto.

Ik heb veel aan je spiritueel consult gehad.