Paragnost Eddie en Consulenten

Lara, paragnost en medium, regressie

Lara, paragnost en medium, regressieLara, paragnost en medium, regressie en reïncarnatietherapeut. Ze is zeker niet een onbekende op de lijn van Paragnost Eddie, paragnost en medium Lara te vinden onder boxnummer 72. Ze heeft veel gaven, ze is niet alleen helderziende, maar ook een helderwetende. Daarnaast kan ze ook helderuiken en helderhoren.

Ze kan je een healing op afstand geven, waardoor je direct na een consult met paragnost Lara een stuk beter voelt en je energie weer de ruimte krijgt om te stromen, tevens rust in je hoofd zult ervaren.

Ze heeft zich gespecialiseerd in het leggen van de Tarot kaarten, ze is een reiki Master, psychotherapeut. En een regressie- en reïncarnatietherapeut. Zoals je ziet heeft Lara heel veel vaardigheden in huis om jou van een top spiritueel consult te voorzien.

Daarnaast heeft medium en paragnost Lara van Paragnost Eddie zich ook gespecialiseerd in Ho’oponopono, een Hawaiiaanse en sjamanistische healingsmethode. Wat houdt Ho’oponopono nu precies in?

Het is een oude Hawaiiaanse manier van het realiseren van harmonie en geluk. Je reinigt als het ware al het negatieve in je lijf en geest. Alles wat overbodig is, jij weerstand tegen biedt, ga je loslaten.

Hierdoor laat je pijnlijke herinneringen en negatieve ervaringen los. Zo kom jij bij harmonie en geluk uit. Paragnost Lara kan jou met deze manier helpen, ook voor jou harmonie en geluk in jezelf te kunnen creëren.

Ze ondersteunt je en geeft je wijze spirituele raad op al je levensvragen. Dit doet ze met haar gaven en haar jarenlange ervaring in al haar vakgebieden. Ze wordt begeleid, geeft ze aan bij Paragnost Eddie onder boxnummer 72 dat ze een fantastische groep gidsen heeft, die haar bij elk consult bijstaan.

Ze geeft aan dat ze ook een reïncarnatietherapeut is. We zullen dit voor jullie nader toelichten. Zodat je weet wat hieronder wordt verstaan. Regressie en reïncarnatietherapie gaat aan de slag met het ophalen van vroege ervaringen.

Deze ervaringen zitten jou in de weg om in balans het leven te kunnen leven. Een regressietherapeut, kan tevens ook een reïncarnatietherapeut zijn. Reïncarnatie staat voor vleesgeworden ziel. De ziel kan niet verdwijnen, is energie en dat verdwijnt nooit. De ziel kan wedergeboren worden in een andere gedaante, zijnde mens of dier.

Ervan uitgaande dat de ziel inderdaad zo is, zoals in de Griekse leer beschreven staat en spiritueel gezien is dit waarheid, hebben zielen, ook die van jou wellicht al een aantal aardse levens achter de rug.

In die levens, of in het huidige leven kun je getraumatiseerd zijn geraakt. Regressie therapie en reïncarnatie therapie helpt jou deze trauma’s te vinden en her te beleven. Waardoor jij je in het huidige leven je er van kunt verlossen.

Dit betekent dat paragnost Lara heel goed bij jou kan aanvoelen of er sprake is van een trauma bij jou, waardoor je telkens vastloopt. Haar bellers geven aan dat ze haar een top paragnost vinden, die altijd gelijk heeft en krijgt. En die je echt op afstand kan healen.