Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Paragnost Astrid (2)

Lieve astrid (2)

Bedankt voor u mooie en wijze woorden.
U kunt heel goed invoelen op personen en situatie’s. Ik val inverbazing wat u weet te vertellen. Bedankt daarvoor!!
Lief mens

Groetjes u weet van wie

Medium Jack

Lieve Jack,

Zojuist heb ik u gesproken voor de eerste keer. Wat een leuk gesprek! Dank voor de energie.

Warme groet

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Je bent heel lief, goed, oordelen niet. Altijd op je voorspelling blijven niet rechts of links en komt altijd uit. Daarom verdien je kus kus kus en dikke knuffel

Veel liefs
Kaarsje branden

Medium Roos

Roos je bent een topperrr!!!

Jou hulp laat mij weer stralen!!! Door jou komt mijn zelfvertrouwen terug! Geloof in mijn hartewens (zelf medium worden, anderen helpen

Dankjewel voor jou persoonlijkheid!!!

Xxx EMDR meisje !!!

Medium Fleur

Lieve Fleur,

Ik bel je nu al over een periode van 2 jaar ongeveer. En iedere keer kreeg je weer gelijk. Je hebt mij ondersteund in het filteren van mijn dates.. En iedere keer zei je weer nee dit is hem niet. Nu na een hele lange periode ben ik iemand tegen het lijf gelopen waarvan je volmondig ja zei. Ik wil je bedanken voor je zuivere antwoorden. Ik vertrouw je enorm en zonder poespas vertel je gewoon hoe het zit. Ik blijf je bellen want ik weet toch dat je altijd gelijk hebt. Dankjewel Fleur!

Paragnost Faith

Hallo Faith,
Ieder woord wat je zei over F zo ontzettend kloppend te bizar voor woorden, ik had niks over F gezegd .
Faith ik zei tegen jou het is of je hem zelf gemaakt heb, kippenvel. Wat ben jij ontzettend goed !!! Lieve schat ik ga jou op de hoogte houden wat jij voorspeld heb. Heb er alle vertrouwen in wat jij mij nu al heb verteld wat zo klopt met wat er nu speelt. Liefs en dikke knuffel Moon ( afkorting )

Medium Cecile

Lieve Cecile ,
Fel dank voor het intense consult vanmiddag 1 mei , De Inzichten rond mn zielsrelatie , de situatie Nu , dat hij weer in zn angsten schiet en zich afsluit!!! Ik deed al vaak Healingen en spirituele cursussen , maar je stem en je duidelijke inzichten brengen diepe Rust en Vertrouwen dat alles mogelik is ….
Danke , ons consult heeft me Veel bijgebracht , Jou hoor ik zeker terug .
knuffel , uit Belgie

Medium Eefje

Dank je wel voor het mooie consult Eefje. Alle bevestigingen die jij me hebt gegeven en dat ik mag vertrouwen op mijn eigen gevoel en intuïtie. Dat ik eigenlijk gewoon al weet wat de uitkomst is en dat ik daar ook echt op mag vertrouwen. Hoe bijzonder is dat. Een mooie en liefdevolle toekomst die er aan mag komen en waar ik van mag gaan genieten. En dan het kippenvel moment omdat ik zo mooi “gedragen” wordt momenteel en alle steun en liefde om mij heen. Het was heel bijzonder wat er allemaal naar voren mocht komen.

Medium Chantalle

Lieve Chantalle,

Ik vind je heel goed met je voorspelling. Komt altijd uit.

Kusje
Valentina

Medium Chantalle

Lieve Chantalle,
Wat ben ik blij met jou op deze site.
Je draait er niet om heen, maar altijd met respect voor de situatie en vooral begrip. Zonder te proberen de ander te “heropvoeden” of jouw inzicht op te dringen. Je bent bovendien zeer accuraat in je voorspellingen.

Medium Esmee

Lieve Esmee
Je voorspelde afspraakje is uitgekomen erg blij mee thanx
Hoop dat ik geduld blijf houden doe wel me best dat er over tijdje heerlijk geluk is en rust.
Fijne dag
Kus C

Paragnost Stefanie

Mijn tegoed was op maar ik wil je enorm bedanken voor het fijne gesprek vanmiddag.
Je voelt precies wat er in me omgaat zonder dat ik je dat vertel. Ik hoef niet in de wachtstand ik mag mijn gevoel volgen.
Dank je voor deze boost xx J

Paragnost Mira

Ik vind Mira een fijn paragnoste. Ze is eerlijk, duidelijk en lief. Geen lange verhalen, maar to the point. Ik heb vaak heel veel aan haar. Dank je wel! Liefs Kelly

Medium Miranda

Lieve lieve Miranda,

Ik sprak jou op 28 April rond 23:45 uur ( we hadden het even over weer ) en over de man dat hij voor zijn reis,wat zal laten horen en veel meer…
Excuses Miranda, ik heb jou zojuist niet kunnen bedanken. Mijn credits waren op.
Heeeel erg bedankt voor alle je geduld, inzichten. Het voelt zo goed om jou steeds te spreken.
Ik ga jou snel weer spreken en op de hoogte houden.

Kusjes en knuffels
K.Bo

Waarzegster Madelein

Lieve Madellein

Ik bel u al een paar jaar en de laatste tyd byna dagelylks. Ik heb een heftige tyd achter de rug waarin ik altijd by u terecht kon ondanks dat het vaak mpeilyk was hebben we toch ook veel gelachen en wat er ook gebeurd u krygt my altyd weer rustig en zelfs vrolyk u blyft heel stellig by u voorspellingen en adviseerde my steeds weer om het verleden los te laten opk vind dat nog steeds lastog maar ben al aardig op weg en vandaag is iets grweldigs gebeurd ik bel snel om het goed nieuws te delen lieve Madelein ook zal ik u nog nodig hebben en zal u steun nooit vergeten en u voorspellingen komem langzaam uit. Ik heb weer vertrouwen in de toekomst heel erg bedankt em tot snel veel liefs van my

Medium Roos

Lieve Roos,

Het gesprek van deze ochtend heeft me zo geholpen. En eigenlijk kan ik dit aan meerdere zeggen op deze site!!! Maar deze ochtend heeft mij zoveel inzicht gebracht in mijn situatie. Het is inderdaad soms moeilijk om te wachten op iets wat je zo graag wilt maar ons gesprek bracht zoveel helderheid waarom ik wacht op hem en waarom hij die tijd nodig heeft. Jij gaf mij de juiste woorden en inzichten voor iets waar ik al zo lang mee struikelt en geduld zal nooit mijn beste kant worden, waardoor ik jullie waarschijnlijk nog vaker zal bellen, maar het inzicht om van iemand oprecht te houden en hem de ruimte en het begrip te geven, de nodige positiviteit die hij nodig heeft naast zijn donkere wolken brengt in de toekomst pas de regenbogen en de kleuren die we samen kunnen zien. Ik zal genieten van de momenten samen, van de aandacht en de groei die we samen mee maken, en het lichtje in de duisternis blijven tot hij zijn weg terug gevonden heeft en hij zich niet enkel meer moet voordoen als gelukkig maar echt gelukkig zijn. Dank je wel Roos. Veel liefde

Medium Erika

lieve Erika, heel fel Dank voor je snelle directe reading vanmorgen ….Hoe juist je de dingen benoemt die spelen in mn huidige situatie !!! twas wel een beetje ontnuchtering ….dat mn zielsgenoot een relatie niet kan neerzetten …Je Zag ook waarom , en waarom ik ook zo kamp met lichamelike gezondheidsproblemen !!! Bedankt , dat je Jouw gaves zo kunt gebruikken om ons verder te helpen in dit leven !!
….Erika is een Echte aanrader ….zeker in Moeilijke situaties coacht ze je ….geeft je Moed ….om een Beter leven >>>
danke , uit Belgie

Medium Zen

Lieve Zen.
Ik wil jou bedanken voor de trostende woorden.
Het gesprek was heel fijn eerlijk en warm.
Ben erg gerust gesteld maar ook sterker na het gesprek. Wat kan jij een mens speciaal laten voelen.
Ook wist jij mij dingen te vertelen die helemaal waar zijn. Echt wat een warm en lief mens ben jij. Het geduld en de energie die jij voor mij hebt ! top.
Bedankt
Ghalia

Medium Enya

Lieve Enya.

Wat ben jij lief, eerlijk en duidelijk.
Ik voel mij op mijn gemak bij jou.
Het was heel fijn om jou te spreken.
Wel bij deze iedereen aanraden om een keer
Jou te spreken. Er komt zo veel energie en liefde
binnen..Heel raar. Maar het voelt of je pijn en verdriet
minder wordt, door alleen maar even jou te spreken.
Dank daar voor.
Ik bel snel weer Groetjes Hi.

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,heel erg bedankt voor je hulp. Ongelofelijk hoe goed jij mensen kan omschrijven en situaties precies schetst. Ben echt behoorlijk onder de indruk. Nogmaals dank!!!

Medium Astrid

Astrid in een woord geweldig een topper op deze lijn zo goed zo zuiver alles klopt wat ze zei Dank je wel
Groetjes Rita

Medium Esmee

Lieve Esmee , wat ben je een lief en oprecht mens .
Wat was ik blij met jouw bevestiging , en dat mijn verhaal herkenbaar klonk .
Ik bel je zeker weer op !
Je bent een topper .
Liefs Cindy

Medium Eefje

Lieve Eefje. Dank je voor het fijne gesprek. De laatste tijd spreek ik je vaker. Je blijft erbij dat het helemaal goed komt met J en mij. Het zijn de laatste loodjes zeg je. Je weet me elke keer weer rustig te krijgen. Liefs Riekie

Paragnost Daniella

lieve Danielle, Vandaag Midden in de nacht was je ervoor mij!!!K kon niet slapen , was in shock daar mn zielsgenoot het niet zag om met me verder te gaan !!!Je gaf me rust en Vertrouwen in mezelf !! Je zei nog Geduld met hem te hebben , daar hij Erg gesloten en probleembelast is!! En dat toenadering wel komt !!! Je gaf me Rust in deze acute situatie , heb dan ook de slaap kunnen vatten , maar voel me Verdwaald …..
bedankt , uit Belgie

Medium Maan

Wow lieve Maan,
Wat een prachtig consult. Je vertelde wat je door kreeg van mijn oma, zo mooi! Je bent oprecht en wil je echt helpen en verder brengen… echt een heel fijn gesprek, je vertelde dingen die klopte, heel bijzonder en waardevol. Ik ga verder met mijn ontwikkeling en zoals jij ook zei; geduld en dan is er een hele mooie liefdevolle toekomst!
Dikke knuffel Maaike

Medium Lola

Lieve Lola, afgelopen vrijdag belde ik over J. Je zei dat je er niet van op zou kijken als hij die dag nog contact zou opnemen, zo dichtbij lag het Je hebt gelijk gehad. Hij heeft een paar uur later gebeld, zij het met een zakelijke vraag. Je blíjft erbij dat het goed komt en dat we een relatie krijgen. Ik ben zo blij met jou. Dank je wel. Liefs Riekie

Medium Dewika

Lieve Dewika

Sorry duurde wat langer me opwaarderen, had je nog graag willen spreken,je was ofline had was ook al laat.oor mij voel je echt heel zuiver en oprecht en betrokken, je voelt de situatie haarfijn aan.
Je wilt echt helpen en bent heel compassievol en kunt echt in een hele korte tijd heel veel en kloppende informatie geven.
Je stem geeft rust en hetgeen je zegt steunt mij en geef weer kracht en energie dat ik hier echt uit kom.
Heel bijzonder je te ontmoeten,
Heel veel dank!
liefs A.

Medium Jack

Super gesprek met Jack gehad over vriendschap en liefde met overleden zus gehad!
Was bevestiging over mijn gevoel, klopte helemaal!!!
Echt een aanrader , puur ook!!!
Liefs Joke

Medium Fleur

Lieve Fleur,Ik had je al paar keer gebeld en van de week weer,je bent eerlijk en zuiver,alles loopt zoals je zegt,dank je wel lieve Fleur,

Liefs Claudia

Medium Chantalle

Lieve Chantalle,
Het gesprek op mijn werk is soepel en positief gegaan. He voorspelling is uitgekomen.
Un beso y abrazo. Localina.

Medium Eefje

Lieve Eefje,
Zoals je het had gezien, is het gesprek inderdaad mijn werk goed en positief verlopen.
Dank je wel nogmaals voor je liefdevolle steun!

Medium Lola

Beste lola ik wou je nogmaals bedanken voor het fijne consult dat je me gaf.
Je bent echt steengoed al je voorspellingen zijn uitgekomen. Ik ga je zeker nog meerdere malen bellen
Ik wens je alle goeds en alvast fijne paasdagen
Mvgr rinus

Medium Esmee

Lieve Esmee,
Super blij dat ik je hier tegen ben gekomen. Wat je me vertelde is uitgekomen en heb weer een positieve kijk op de toekomst.
Liefs Joyce.

Paragnost Catharina

Lieve Catharina, wat ben jij goed! Je draait er niet omheen, bent duidelijk en neemt niet meer tijd dan nodig is. Nogmaals dank!
Liefs A

Paragnost Stefanie

In een woord geweldig een goed medium
Zo zuiver zo goed in details
Wat je allemaal vertelt klopt ben zo blij met je
En heb vertrouwen in je Dank je wel liefs
Rita xxxxxx

Medium Fleur

Lieve Fleur,
Je bent een topper.
Eerlijk , zuiver en duidelijk. En ook heel lief.
Alles wat je zegt komt uit. Ook de dingen die ik niet graag wil horen. Dat waardeer ik hogelijk. Het keven bestaat nu eenmaal uit ups and downs.
Je praat er nooit om heen. Je neemt de tijd, geeft aandacht, maar je overdrijft niet zoals sommigen die de tijd nemen met allerlei vragen die er eigenlijk niet aan toe doen; en in mijn opinie meer aan Cold Reading doen. .Ik vertrouw je antwoorden. Want ik weet dat ze altijd uitkomen.
Daarom bel ik jou ook altijd op. Je bent en blijft mijn favoriet!
En dus beveel ik je dan ook van harte aan!!
Bedankt voor je lieve uitstekende consulten. En tot gauw!
Liefs Susan.

Paragnost Stefanie

Hi Stefanie, bedankt voor je consult weer! De verbinding werd verbroken maar gelukkig heb ik je toch uitgebreid kunnen spreken. X

Medium Chantalle

Hallo Chantalle,
Je bent een top medium en je voorspellingen komt altijd uit.
Veel liefs Valentina..

Medium Eefje

Beste Eefje,
Alweer je voorspellling is uit. zelf de tijd. Je zei woensdag neem hij contact met jou. Idd. Verbaas me dat jij nooit de tijd voorspelling. Maar deze keer wel. je bent een top en liefs medium. Mw v Kaarje Branden

Paragnost Rosa

Lieve Rosa,

Je gelooft het niet. Hij zegt de ene dag: ik kom terug op de 22ste, dag later zegt ie: de 24ste. Gisteren was het al 1 mei. En hij is 29 maart teruggegaan voor een weekend. Ik geloof niet meer dat ie terugkomt. Ik heb hem gezegd dat ik er niet meer in geloof. Dat ik niet meer wil appen omdat het mij niet gelukkig maakt en als ie terugkomt mag ie bellen en dan zien we wel waar ik sta. Lieve Rosa, je hebt mij zo vaak bijgestaan. Ik wil je hiervoor bedanken.
Xxxx Vanda

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *