Paragnost Eddie & Consulenten

Gastenboek

Gastenboek is bedoeld voor een bedankje naar de Consulenten. Wij houden ons het recht wat er wel of niet geplaatst wordt.

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus dankjewel weer voor jou bemoedigende woorden net zo voor mijn examen. Met dank aan jou en je gidsen heb ik mijn examen met een positief resultaat gemaakt. Voor jou stond het al vast dat ik zou slagen en je had weer gelijk zoals altijd.

Paragnoste Lotus

Nee, normaal gesproken vul ik nergens een gastenboek in, maar wat vind ik deze vrouw fantastisch! Zit altijd direct goed, puur intuïtief, met haar kaartjes erbij een compleet helder beeld. En wat is ze een prachtig spiritueel mens op een fijne down to earth manier! Vanuit het hart, prachtig. De enige waarbij ik nooit twijfel of het zou kloppen, wat een aanrader! Dankjewel lieve Lotus voor je prachtige inzichten en me iedere letterlijk een stuk lichter krijgen. Alsof er iets van me afvalt iedere keer weer, ik heb veel aan je, dankjewel.

Medium Mieke Moon

Lieve Mieke,ik heb heel veel steun aan de gesprekken die we hebben.
Je heeft me heel goede inzichten waardoor ik meer in mijn kracht kom.
Dankjewel̀ voor je wijsheid,vriendschap en oprechtheid.
Lieve knuffels
J

Paragnoste Lotus

Lieve Lotus, dankjewel voor jou geruststelling net zo voor mijn examen, samen met jou engelen en gidsen heb je mij door dit examen heen geholpen, zonder jullie had ik dit examen niet met z’n resultaat af kunnen ronden.
Super bedankt Xx

Medium Ariël

Ariel echt geweldig bedankt met je inzichten, Je bent heel eerlijk over wat ik zelf kan doen om gelukkiger te worden wat mooi je uitleg over voorspellingen en dat je zelf je toekomst schept. Ik blijf mijn engel om hulp vragen want dat heeft echt effect! Thankssss ik zal je vaker bellen

Paragnost Eddie & Consulenten

Hoi jack .
Ik heb je gesproken.
Je heb het bij het rechte eind.
Wat mij betreft een goed medium

Medium Eleonora

dank je wel eleonora heb weer een fijn gesprek gehad..en je heb zoveel gelijk..voel me ook .veel beter..en zoveel dingen komen uit…wat je me vertelde ..dank je wel..gr marco

Medium Leo

Lieve Leo,

Je gaf me net precies de energie boost die ik nodig heb. Daarnaast bevestig je precies hoe de situatie is. Ik ga binnenkort naar hem toe en dan ga ik hem echt mijn hart geven. Ook zal ik de speciale datum in de gaten houden. Dank je wel voor je goede raad en lieve woorden!

Veel liefs, V.

Medium Chantalle

Lieve Chantalle,
Wederom bedankt voor je geduld en luistered oor. Je doet je legging vanuit je hart.
Dank je wel ook voor je geduld die je altijd hebt als ik je belt. Was wederom een mooie legging. En ook zo mooi is dat je heel eerlijk en integer bent! Een warme groet van de kleine terro….:-)

Medium Angel

Dankjewel Angel
Voor de duidelijke feedback die jij mij gaf
Topper

Medium Eefje

Begin 2017 zei Eefje dat er weer contact zou komen met mijn ex die ik al jaren niet meer gehoord noch gezien had. Dit zou gebeuren in het najaar van 2017. Er gebeurde niks. Maar vorige week hadden we weer contact. Tijd is dus heel moeilijk, maar haar voorspelling kwam uit. Dus mensen blijf geloven. Eefje zweeft niet.

Paragnost Ingrid

Geweldig parganost je wist het allemaal zo zuiver echt een aanrader voor deze lijn bel je gauw weer
Ben erg blij met je groetjes.

Paragnost Eddie & Consulenten

Een goed gesprek gehad met medium Mathida boxmummer 36..Alles klopte wat Mathilde zei.
Matilda kom ons veel vertellen en de waarheid. als wij wat vroegen. Een aanrader.
Groetjes Soenita en Peter

Medium Kaatje

Ik heb Kaatje regelmatig gesproken en ze heeft het altijd bij het rechte end. Ondanks dat het soms ook nog weleens anders lijkt zo op het eerste gezicht. Wat mij betreft een erg goed medium.

Medium Miranda

Hoi Miranda, wil jou en je gidsen bedanken voor alle goede adviezen en inzichten. Soms gebeuren er dingen en dan denk ik wauw dat heeft Miranda mij verteld hoe bijzonder is dat. Ik hoop dat deze inzichten ook uitkomen maar daar heb ik alle vertrouwen in.

Paragnost Ingrid

Ingrid een topper heel goed zuiver oprecht een goed medium echt een aanrader voor deze lijn tot gauw weer groetjes rita.

MIRA,
Lieve mensen, ik ga er even tussenuit,
Zondag 11 November ben ik weer te bereiken,
hartegroet, Mira (box 64)

Medium Nina

Dank je wel Nina voor het mooie, rakende gesprek dat wij hadden, over mijn dochter en mij…..

Paragnost Eddie & Consulenten

kimmieeee, bedankt voor alles. je verdient het om medium genoemd te worden. je bent heel bijzonder met een goed hart en een bijzondere gave. ik heb je 1x gebeld en stond versteld van je informatie wat je doorkreeg. ga je zeker vake bellen als ik er doorheen kom want je bent altijd in gesprek.kus kus kus kus kus Tamara

Medium Jeanette

Hoi Jeanette, dank voor het geven van duidelijke inzichten op meerdere gebieden, werkelijk alles kwam aan bod. En dank je voor het contact met mijn overleden familieleden, zo helder. Geeft mij een hoop rust. De liefde komt nog even niet op mijn pad, maar dank je wel dat je mij hebt laten zien wat de belangrijke reden daarvan is. Je hoort me binnenkort weer.
Liefs, J.

Medium Noa

Lieve NOA,
Wat ben ik dankbaar dat ik u hem mogen leren kennen. Ik belde u voor het eerst met de vraag hoe het nu met mijn moeder daarboven ging en of ze nu eindelijk de rust heeft gevonden die ze verdiend.
De tranen sprongen in mijn ogen, toen u zei ik zie een grote hond bij haar die haar beschermt. Dit was namelijk onze hond die ik kort na haar overlijden heb moeten laten inslapen. De gesprekken met u geven mij weer kracht om met een glimlach in het leven te staan. U heeft een hele bijzondere gave. Lieve NOA wat mij betreft bent u de topper van Pargnost-Eddie en zeer zeker een aanrader!
Bedankt voor alles liefs Naomi

Medium Lizzy

Sprakeloos van de uitgekomen voorspellingen van Lizzy. Super!

Medium Esmee

Wat een fijn gesprek heb ik gehad met je. Feilloos voelde je de situatie aan. Je bent erg goed in je werk, geen nonsens.
Dat heb ik nog niet meegemaakt. Dankjewel. Ik wens jouw het fijne toe.
Ik bel je terug zodra de situatie veranderd is.

Medium Gonny

lieve Gonny,
Vanavond 29okt mocht ik jou spreken ….Bedankt dat je mij innerlijke kon geruststellen , en dat je door mn Zielsvriend zijn moeilijk Trasformatieproces kon zien , maar dat hij dit alleen moest doorstaan ,maar dat hij vaak aan mij denkt !!
Danke Gonny , voor je Zacht zeggen , hoe moeilijik het IS nu , maar dat het contact er terug komt > je bent zacht en juist in je zeggen , troostend in verdrietmomenten …dank je wel
uit Belgie

Kaartlegster Galina

Galina box 87.
Lieve Galina, ik bel jou al jaren, voor mij ben je een rots in de branding. Een steunpunt in spannende en ook moeilijke tijden. Telkens zet je mij weer op he t goede pad, geef je inzichten over verleden, heden en toekomst en steeds zie je het goed. Dank je wel lieve Galina een dikke knuffel van Hanneke

Ziener Kim

lieve kim bedankt voor alles. alles is uitgekomen en je hebt een hele bijzondere gave.ik bel je zeker nog een keer weer. groetjes Wanita

Paragnost Sharonne

Bedankt voor je inzichten en geduld met mij. Je consult heeft me goed gedaan. Groeten, M

Medium Dewika

Dank je Dewika, je hebt mij goed advies gegeven. Ik heb nu een nieuwe kijk op de situatie. Door ons gesprek heb ik meer moed en kan ik dingen beter plaatsen. Je bent eerlijk, duidelijk en vol compassie. Wil ik een duidelijke kijk op mijn probleem dan ik bij jou heel goed terecht! Nogmaals dank.

Medium Rika

Hallo Rika, wat een bijzonder mooi gesprek hadden wij vanmiddag! Jij voelt zaken heel goed aan en je bent super met de kaarten! Ik ga u zeker weer bellen, want plots werd de verbinding verbroken… Maar we hadden al heel lang gesproken. Ik ben heel blij met je inzichten en tips, dat geeft mij bevestiging wat ik zelf voel! We hadden een overeenkomst, zo bijzonder! Dankjewel, lieve groetjes Fieke

Medium Chantalle

Lieve Chantalle ,

Als iemand mij begrijp dan ben jij dat zeker!! Zo fijne gesprekken met je gehad , je help me altijd met goed advies! En over elke onderwerp ik vraag stel en je voorspelling doet elke keer maar echt elke keer kwamen die voorspellingen er uit!! Elke keer heb je gelijk gehad!! Je bent echt een TOP medium!!! Liefs x

Medium Rika

Hoi Rika, ik heb je al een paar keer gesproken en iedere keer opnieuw komen jouw voorspellingen met de kaarten uit. Behalve dat je keigoed bent met je kaarten, ben je ook nog eens een tof mens. Je weet precies de juiste tips te geven waardoor je mij dst duwtje in de rug geeft die ik nodig heb. Bedankt x

Medium Esmee

Dank je wel voor je uitleg over tweelingzielen. Het gaat precies zoals je hebt gezegd. Hopelijk komen je voorspellingen uit. Groetjes

Medium Esmee

Onzettend lieve vrouw! Bedankt voor dit fijne gesprek. Je wist meteen wat er speelde!

Medium Esmee

Esmee – wat een fijne en duidelijke consult! Zuiver! Jij kon heel precies mijn situatie aanvoelen, inzicht en advies geven.

Paragnost Ingrid

Lieve Ingrid,

Bij deze wil ik jouw hartelijk danken voor het prettige leerzame gesprek van zojuist fijn om met jouw gesproken te hebben erg onder de indruk wat jij allemaal wist te vertellen ga zo door met het helpen van personen die jouw hulp kunnen gebruiken!

Groetjes Anja.

Paragnost Heleen

Lieve Heleen,

Bedankt voor de inzichten die je mij gegeven hebt. Ik had het enorm moeilijk met mezelf en wist me geen raad meer, Doormiddel van inzichten waar ik sta en hoe ik met mezelf vooral omga heeft mij nu de tools gegeven om door te kunnen. En daar ben ik je dankbaar om. Wie weet bel ik je nog een keer in de toekomst!!! Liefs Mariska

Ziener Kim

Kim: in 1 woord geweldig en top! je mag jezelf oprecht een medium noemen. Alles wat je zegt komt uit, ook de minder leuke dingen helaas. Je zit er nooit naast en je bent een topper in details en voorspellingen. Je geeft zoveel rust en vertrouwen. |Een gesprek met jou is zo de moeite waard.Ook onverwachte zaken geef je aan zodat je mij kunt voorbereiden op wat er gaat komen. Geen wonder dat je altijd in gesprek bent. Keep doing the good work, dat je nog veel mensen mag helpen met je gave. Liefs dikkiedik

Medium Laura

Wauw wat een waanzinnig consult met Laura. Zij snapt het. Duidelijke antwoorden, zonder enige informatie een goede weergave van de situatie, ben echt onder de indruk, recht voor je raap en daar heb je wat aan. Ze heeft me kracht gegeven om door te gaan en bevestiging gegeven van wat ik eigenlijk al wist. Ik weet dat toeval niet bestaat en het was dus ook niet toevallig dat ik haar aan de lijn kreeg. Ik heb weer vertrouwen in mijn toekomst en geloof me dat was ik al heel lang kwijt.

Medium Cecile

Cecile is ten alle tijden mijn steun en toeverlaat en zal altijd vanuit haar innerlijke rust reageren en je met raad en daad bijstaan hoe zwaar emotioneel de situatie ook is.
Vanuit haar liefdevolle hart is ze ook instaat om je te laten inzien wanneer jezelf niet een juiste keuze of beslissing hebt genomen, om je te laten inzien dat het misschien niet zo handig was om te doen of te zeggen.
Cecile is een liefdevol mens die altijd vanuit een objectief een eerlijk oordeel naar de situatie kijkt en je alle handvatten geeft om voor jezelf vooruit te kunnen.
Ik raad iedereen aan om waar je ook meezit Cecile te laten kijken naar de situatie en vanuit haar gevoel, voelt ze elke situatie of persoon precies aan.
Cecile je bent echt een topper!

Medium Enya

Hay Enya

Bij deze wil ik jou weer bedanken voor jouw engelengeduld en loepzuivere readings. Elke keer weer kippenvel puur omdat jij precies met de kop op de spijker slaat. Exact wat de gebeurtenis is wat mij even onrustig maakt. Jij vertelt de valkuilen zodat ik er dan weer op in kan spelen. En alles komt altijd vrij snel uit. Jij zegt het en het gebeurd. Heel bizar, maar ook heel erg mooi. Sinds ik jou spreek voel ik mij erg gesteund en weet ik dat het universum mij ook begeleid, want jouw voorspellingen komen elke keer uit in zeer korte tijd. Enorm,enorm bedankt lieve Enya en gauw tot hoors een dikke kus voor jou. XxxChantal

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *