Paragnost Eddie en Consulenten

Denk eens vanuit je hart

Denk eens vanuit je hartDenk eens vanuit je hart. Misschien heb je nu een gevoel van dat dit niet kan, maar in het hart gebeurt superveel.
Het is het orgaan wat je laat voelen en wat in connectie staat met je andere organen.
Let er eens op wat je hart je vertelt, je voelt je hart de hele dag door.
Bij schrik slaat de angst om je hart. Bij onrust voel je je hart in je keel kloppen. Bij teveel onrust in de atmosfeer kan je hart heftig overslaan.
Warme en vriendelijke mensen kun je herkennen aan hun harts-energie.
Ze zijn vaak rondborstig ‘’ook bij mannen kun je dat voelen’’ en ze kijken ook warm uit hun ogen.
De mens die in het hoofd leeft die kijkt meestal wat scherp en of spreekt ook wat venijnig.
Bij mensen die in hun hoofd leven herken je de afstandelijkheid en aan de lichaamstaal kun je herkennen dat het hoofdmensen zijn.
Denken doe je uiteraard met je hoofd, maar je kunt ook denken met je hart.
Oefen het maar eens. Elke keer als je ergens voor komt te staan en dat kan zijn dat je wordt uitgedaagd door iemand, of dat je een sarcastische opmerking naar je hoofd krijgt of dat je onrecht ziet of hoort. Het eerste wat er gebeurt in je systeem is dat je boosheid, irritatie en of frustratie voelt.
Stel je nu eens voor dat je die gevoelens ombuigt naar iets anders. Het is oefenen, maar het gaat je echt lukken als je er de moeite voor doet.
Adem diep in en draai je af van het onderwerp van je boosheid. Mocht die persoon doorgaan tegen je of blijf je geconfronteerd worden met onrecht, loop dan even weg uit de ruimte of plaats waar je je bevind.
Blijf even diep in en uit ademen en zet geen emotie op de gedachte die je had. Laat rustig de aandacht gaan naar je hartchakra en leg je linkerhand op je hart. Adem in en uit en leg je rechterhand op je linkerhand. Denk daarbij liefde en blijf in en uit ademen. Als je voelt dat je rustiger bent geworden, kijk dan of je nog boosheid voelt en stel jezelf de vraag of het nu echt zo nodig was dat je jezelf zo druk moest maken.
Voel je dat er nog steeds een lading op zit, kijk dan of je in gesprek kan gaan met de desbetreffende persoon en spreek op een rustige manier je gevoelens uit.
Ook als je jezelf getriggerd voelt door instanties of door pijnlijke dingen ivm met gebeurtenissen die je ziet op social media, klaar het uit met elkaar en lukt dat niet laat het dan bij diegene.
We worden momenteel behoorlijk op de proef gesteld, en het beste wat je voor jezelf kan doen is jezelf beschermen. Weet hoe toxisch het kan zijn als je voortdurend narigheid over je heen krijgt.
Ik zeg maar zo; ‘’voorkomen is beter dan genezen’’, wat jij?
Warme groet,
Eliza-Lis