Paragnost Eddie en Consulenten

De kracht van samenwerking

De kracht van samenwerking in de Nieuwe TijdDe kracht van samenwerking in de Nieuwe Tijd. Een zeer goede tijd om iets nieuws te beginnen, te vertrouwen op plannen of projecten waaraan wordt gewerkt. De komende Nieuwe Maan van maandag 4 februari staat in het teken van Waterman. Nieuwe Maan staat voor verandering, vernieuwing, expansie, een nieuwe richting uitgaan. Waterman is zeer invoelend en heeft hoge idealen. Gelijkwaardigheid staat zeer centraal in Waterman.
Waterman wordt gekenmerkt door vernieuwing en vernieuwing kan wel eens botsen met de gangbare idealen die er op dit moment nog heersen. We kennen de Waterman als confronterend tegen de heilige huisjes aanschoppen, taboes doorbreken en alles waar we in ons dagelijks leven teveel en te lang in een sleurgevoel zijn blijven hangen.
Eenmaal je aan het proces begint, ontwikkelen plannen zich wel eens razendsnel. Je voelt bij jezelf een sterk pulserende energie van vastberadenheid, doorzettingskracht. Je ziet de dingen helder voor je, ook zet je nog maar pas de stappen ernaartoe.
Nu gaat het vooral ook om onze eigen houding. De houding van ‘ ik doe het wel alleen, ik pak dit wel alleen aan’ kan zeer vertragend en afremmend werken. Onder die houding zitten vaak overtuigingen die nog een restant zijn van de oude tijd.
Je hoeft niet alles alleen te doen. Flexibiliteit en hulp accepteren bevordert het samenwerken. Je werkt naar jouw dromen toe en leert ook rekening te houden met de inbreng van anderen.
Plezier ervaren in een gelijkwaardige samenwerking vergroot onze levenskracht en draagt bij voor positieve groei voor allen die erbij betrokken zijn.
Verborgen talenten kunnen aan de oppervlakte komen, er ontstaat meer zelfvertrouwen waardoor je scheppende energie meer ruimte krijgt.
Tijd om te genieten van de schoonheid en inspiratie waarin we elkaar werkelijk bijdragen aan het leven in de Nieuwe Tijd.