Paragnost Eddie en Consulenten

De kosmische stofzuiger

De kosmische stofzuigerDe kosmische stofzuiger van AE Michaël. Tijd om de kosmische stofzuiger van AE Michaël naar boven te halen. Het is een ritueel dat je zo vaak als je wilt kunt herhalen. AE Michaël hoeft je niets van verantwoording te geven als je zijn hulp nodig hebt. Hij reageert niet met een ‘Alweer?’.
Soms vragen mensen me wel eens of ze dit ritueel elke dagen mogen doen, of dat niet schadelijk is of niet te veel? Het gaat dus niet over mogen doen, je hoeft aan niemand uitleg te geven en zeker niet aan Michaël. Onze engelen ervaren niets zoals wij het ervaren in onze menselijke denken.
Engelen oordelen niet, trekken hun wenkbrauwen niet omhoog, vinden ons niet vervelend integendeel. We vallen hen zelfs veel te weinig lastig, ze zien dat we te lang afval met ons meedragen en wachten op een teken van ons. Engelen doen niets zonder onze hulpvraag.
Misschien is het een ideetje om zo vlak voor de volle maan van morgen (en het is een supervolle maan) tijdens en erna de kosmische stofzuiger te gebruiken van AE Michaël.
Alle etherische afval en angstenergiënen worden opgeschoond.
Vraag Aartsengel Michaël om bij je te komen met zijn kosmische stofzuiger. Je kunt zelf vragen om de stofzuiger op zacht, middelhard, hard of superhard te laten zuigen.
De kosmische stofzuiger wordt via je kruinchakra naar binnen in je hoofd geleid. De binnenkant van je hoofd wordt opgeschoond en alle donkerte wordt weggezogen.
Maak met de buis de keel schoon en daarna de borstholte.
Let op of er donkere plekken zijn en geef Michaël de aanwijzingen om de buis naar die plekken te leiden, zodat hij de lagere energieën kan weghalen.
Indien je rode plekken opmerkt die duiden op fysieke pijn, stuur er dan liefdevolle energie naartoe vanuit je hart. Alle organen worden schoongemaakt.
Leid de buis naar beneden naar de wervelkolom en door de armen naar de vingers. Zuig de vingertoppen goed schoon.
Wanneer het bovenlichaam is schoon gezogen, ga je verder met het onderlichaam, naar de benen, de knieën, de onderbenen, enkels, voeten en tenen.
Wanneer je lichaam helemaal schoon is, zal Michaël de schakelaar op de stofzuiger omzetten.
Nu komt er uit de zuigbuis tandpasta-achtig vloeibaar wit licht, dat sprankelt als diamantachtige witte kit.
Het vult het hele lichaam en heelt alle gebieden waar problemen waren en herstel het evenwicht.
Dank Aartsengel Michaël voor zijn hulp en ondersteuning.