Paragnost Eddie & Consulenten

Beperkende banden verbreken

Beperkende banden verbreken‘Beperkende banden verbreken’ – 2- (Collectieve Helingen, ‘op afstand’ – deel 6)

Indien u ‘Beperkende banden verbreken’ – deel 1, ter harte hebt genomen en daadwerkelijk met u zelf aan de slag bent gegaan afgelopen weken, is het zeer waarschijnlijk, dat u meer losgekomen bent, van de persoon uit het verleden.

U zult dan ook ervaren hebben, dat ‘strijdt’, vanuit negatieve emoties om er los van te komen, weinig tot niets heeft opgeleverd, of misschien zelfs wel hebben versterkt. Daartegenover, zullen uw verzachtende intenties, verkregen door een verruimd inzicht en positieve gedachten, u langzamerhand optillen naar het punt, waarbij u een diep gevoel van binnenuit ontwikkelt, om de persoon, daadwerkelijk vanuit liefde, kunt verbreken en los te laten.

Het proces van leven is feitelijk, ervaren, leren en weer loslaten, om vervolgens weer ruimte te creëren, om nieuwe ervaringen op te doen.

Overweeg dit en heel eerst u zelf, door niet over u zelf of de ander te oordelen, maar door u zelf oprecht te vergeven, dat u dit heeft mogen ervaren. Indien dit goed voor u voelt, bent u ook gereed, om de ander te vergeven.

U mag onderstaande visualisatie oefening overwegen, om los te komen van personen.

1e fase

Creëer in een rustige ruimte, een sfeer waarbij u zich volledig kunt ontspannen.

Sta of zit in het midden van een cirkel (2 meter) van gouden licht.

Visualiseer aangrenzend aan de cirkel waar u in bent, een tweede cirkel van gouden licht.

Visualiseer in de andere cirkel, de persoon waar u los van wilt komen.

Begin bij het punt waar de twee cirkels elkaar raken en visualiseer een blauw neonlicht dat met de wijzers van de klok mee, om de tegenoverliggende cirkel stroomt, totdat het helemaal rond  is geweest.

Laat het doorstromen om de linkerkant van jouw cirkel, achter jouw rug langs om de rechterkant  van je cirkel en terug naar het punt waar de twee cirkels elkaar raken en de vorm van een 8 beschrijven.

Blijf dit aanhoudend  ‘s morgen en ’s avonds gedurende 2 minuten per keer de achtfiguur van blauw neonlicht visualiseren, als voorbereiding op het verbreken van de banden.

(Deze voorbereidende oefening, twee weken lang aanhouden)

2e fase

Creëer in een rustige ruimte, een sfeer waarbij u zich volledig kunt ontspannen.

Sta of zit in het midden van een cirkel (2 meter) van gouden licht.

Visualiseer aangrenzend aan de cirkel waar u in bent, een tweede cirkel van gouden licht.

Visualiseer in de andere cirkel, de persoon waar u los van wilt komen.

Visualiseer u zelf zodanig, dat u zichzelf en de ander van de zijkant kunt zien.

Onderzoek u zelf van top tot teen, terwijl u het Hoger Bewustzijn vraagt, om aan te geven van welk deel van het lichaam de banden lopen waardoor u met elkaar verbonden bent.

Observeer tegelijkertijd alle spanning in uw lichaam, alles wat knelt, pijn doet of andere gevoelens die mogelijk de banden aangeven.

Vraag het Hoger Bewustzijn welke band u het eerst moet losmaken.

Vraag om de juiste methode te zien om hem te verwijderen en het gereedschap dat benodigd is. Verbreek/snij de band aan het einde van beide zijden door.

Verwijder de band en draag deze over aan het Universum, om deze vervolgens in liefde en licht te laten opnemen, te transformeren en te doen oplossen in het Universum.

Loop op deze wijze alle verbindingen na, totdat alles op dezelfde wijze is verwijderd.

Wrijf vervolgens uw handen tegen elkaar tot deze energetisch geladen zijn. Leg de handen op de plaatsen waar de verbindingen zijn weggesneden en genees met uw handen totdat de plekken geheeld zijn.

Wrijf wederom uw handen tegen elkaar totdat deze geladen zijn. Blaas de energie vervolgens zachtjes door uw handen naar de persoon, die ook genezing wenst voor zijn plekken op het lichaam.

In uw eigen woorden mag u afscheid nemen van de persoon tegenover u. Laat dit ritueel een wederzijds geschenk zijn van het terugkeren in vrijheid van zijn. En dat u ieder uw eigen weg vervolgd, zonder enige vorm van beletting of belemmering. Bedank hem of haar, voor alles wat u hebt kunnen en mogen leren.

Leg de focus op je zelf en vraag om vergeving van je zelf ten opzichte van de persoon en beantwoord deze oprecht en in liefde. Vervolgens vraag je om vergeving aan de ander, hier hoeft geen antwoord uit voort te komen.

Neem afscheid van de persoon en zie deze uit de cirkel en ruimte weggaan. Wis de cirkel uit en neutraliseer de ruimte ter afsluiting.

Volg de weg van vergeving, door personen en situaties los te laten in liefde, hierna kan pas berusting en vrede eerst in ons zelf ontstaan.

Neem alle tijd, om dit te overwegen, met heel Uw hart!.

(Deze visualisatie zal tijdens de ‘Collectieve heling’ worden ondersteund.)

Gerelateerde blog’s:

Deel 1 ‘Open en Ontvankelijk’

Deel 2 ‘Angst, een woord, een begrip’

Deel 3 ‘Angst, een gecreëerde illusie’

Deel 4 ‘Kiezen vanuit angst of liefde’

Deel 5 ‘Beperkende banden verbreken’- 1