Paragnost Eddie en Consulenten

Amara, paragnost, coach en kaartlegster

eddie

Medium Amara *

Amara, paragnost, coach en kaartlegster. Paragnost Amara, te vinden onder boxnummer 02, is heldervoelend en helderwetend spiritueel coach, kaartlegster en healer. Dit doet zij al ruim 25 jaar. Ook is zij aanwezig op de website van Paragnost Eddie.

Ze helpt je bij alle vraagstukken, of het nu om relaties gaat, vragen over geld, gezondheid, dieren, blokkades, keuzes maken, paragnost Amara staat voor je klaar. Zodra je haar belt maakt ze verbinding met je.

Amara voelt op je in en kan jou trefzekere antwoorden geven. Bij de verbinding die ze met je maakt, legt ze ook altijd de Lenormandkaarten, die en duidelijk beeld schetsen van de huidige situatie.

In de kaartlegging komt namelijk ook je verleden te zien, waardoor antwoorden gegeven kunnen worden waar jij iets mee kunt. Ook kan paragnost Amara in de kaartlegging jouw toekomst zien liggen.

Als je haar belt, geeft Amara aan gewoon jezelf te zijn, weet dat ik betrouwbaar ben, je niets op je mouw spelt. Daar heb jij niets aan en ik als paragnoste ook niet. Eerlijkheid voorop op de website van Paragnost Eddie.

Ze heeft, paragnost Amara, de afgelopen 25 jaar al heel veel mensen in liefde kunnen helpen en bijstaan bij al hun problemen en datgene waar ze tegenaan liepen in hun leven. Met goede resultaten, dat kunnen we zien in haar reviews.

Ze begeleidt je op het diepere pad naar bewustwording, oftewel het doormaken van je transformatieproces. Staat ook voor je klaar bij spirituele groei. Ze heeft menigeen geholpen met zichzelf in het licht te komen te staan.

Je kunt bij Amara rekenen op een respectvolle en liefdevolle ondersteuning. Begrip heeft ze voor elke unieke situatie. Want al lijken veel situaties op elkaar, het gaat om jou. Jij worstelt met iets.

Jij zit vast.

Jij wilt vooruit en weten hoe je dat voor elkaar krijgt. Of je wilt weten hoe iets gaat verlopen, wat wijs is om te doen. Dan staat paragnost Amara voor je klaar, liefdevol, begripvol, maar wel met al haar wijsheid jou helpend en ondersteunend.

Ze is een kei in haar vak, dat zien we aan de bellers die haar in de loop der jaren gebeld hebben via de website Paragnost Eddie. Op haar eigen pagina, onder boxnummer 02, vind je de reviews van paragnost Amara.

Ze voelt geweldig in op de situatie die speelt en welke emoties daarbij naar boven komen. Heel fijn, dat ze dat kan, daardoor voel je je gezien en gehoord. Je voelt je toch al rot als je met een medium of paragnost belt.

Je zit zeker niet te wachten op iemand die je de les gaat lezen. Amara doet ook voorspellingen over zaken waar je zelf nog helemaal niet mee bezig bent. Als je een vraag stelt over bijvoorbeeld liefde, kan ze in de kaarten ook andere zaken zien, die voor je toekomst van belang zijn. Laten die nu nog uitkomen ook!

Met andere woorden, paragnost Amara bij paragnost Eddie is echt een aanrader.