Paragnost Eddie en Consulenten

Zou je nog ergens op wachten

Zou je nog ergens op wachtenZou je nog ergens op wachten, als je weet dat je tijd snel voorbij is? De mens werkt met tijd. De tijd zorgt er voor dat we ergens op tijd zijn, dat we onszelf de tijd geven, maar tijd werkt ook wachten in de hand. Zodra de mens op iets gaat wachten, gebeurt er iets in zijn systeem.

Dat wachten op iets, blokkeert de mens, die ergens op wacht. Deze kan niet meer vrijuit denken, maakt zich zorgen over de toekomst en datgene waar die op wacht. Als je wacht, ga je doelloos door het leven. Al de aandacht gaat uit naar datgene waar op wordt gewacht.

Het gevolg hiervan is, dat de tijd ineens tergend langzaam gaat. Dat de tijd alle aandacht krijgt, terwijl de tijd anders niet eens in je opkomt. Dan ben je niet bezig met datgene wat je wilt, je bent bezig met leven. Ergens op wachten, maakt van de mens iets, waar die zelf helemaal niet blij mee is en toch doet de mens het regelmatig.

Zo wachten we op een partner die ons heeft verlaten, en kunnen we jaren volhouden. Zo kunnen we wachten op een baan. Wachten we of we zwanger mogen raken ja of nee. Wachten we op een uitslag vanuit het ziekenhuis of van een afgelegd examen. Allemaal momenten die ons spanning opleveren en ons op de een of andere manier weghalen bij het leven.

Soms wachten we op iets waarvan we niet eens zeker weten dat het er komen gaat en ervaren grote onzekerheid. En die onzekerheid is killing voor de wachtende mens. Al dat wachten in ons leven, waarom doen we het eigenlijk? Omdat we iets willen, dolgraag, wat er nu niet is en we denken dat we het nodig hebben in ons leven, dat we niet zonder kunnen.

Zou je nog ergens op gaan wachten als je weet dat je tijd gelimiteerd is? Dat je tijd een keer ophoudt en je niet weet wanneer? Zou je dan jouw kostbare tijd spenderen aan iets waarvan je niet eens weet of het er komt. En zou je het nog steeds doen als je ziet wat het voor effect heeft op jouw zijn als mens?

Nee toch, je bent toch gek om ergens op te gaan zitten wachten, denk je dan. Hoe heb ik zo stom kunnen zijn, al die tijd weggegooid en niet voluit geleefd. Velen zoeken, als ze ergens op wachten, contact met de spirituele wereld en komen dan uit bij consulenten van Paragnost Eddie. Compleet opgebrand, totale vermoeidheid omdat ze al lange tijd ergens op aan het wachten zijn en dat beu zijn. Maar ze het zo gewoon zijn gaan vinden en zich zo hebben vastgeklampt aan wat de wil wil, dat de enige vraag die ze stellen is. Ga ik krijgen wat ik wil?

Gaat die ander terugkomen? Ga ik eindelijk eens geld verdienen? Ga ik die baan krijgen? Allemaal vragen die te maken hebben met een einduitkomst waar op wordt gewacht. Totaal voorbijgaand wat dat wachten met jou doet.

Gelukkig zijn mediums en paragnosten van Paragnost Eddie bij machte, de cliënten die bellen in te laten zien wat ze zichzelf aan doen door te wachten op iets. Dat je daardoor jezelf compleet kwijtraakt. Dat je jezelf ziek aan het maken bent. Dat je je leven aan je voorbij laat gaan. Dat je je kostbare tijd aan het verkwanselen bent. En dat je afstevent op overspannenheid, een burn out, een depressie.

Dat je dit doet, omdat je leeft vanuit een angst, die je zelf niet ziet, maar er wel is. Dat je bang bent dat datgene wat er nu niet is, er niet meer zal komen en dat dat aanvoelt als het einde van de wereld.

Stop met wachten op iets en waarom? Omdat je jezelf aan alle kanten te kort doet en je tijd verstrijkt.

Medium Claire