Paragnost Eddie en Consulenten

Vanuit een verlangen wachten

Vanuit een verlangen wachtenVanuit een verlangen wachten. Veel telefoontjes of chat op een spirituele hulplijn gaan over of iemand waarop wordt gewacht, of die persoon terug contact op gaat nemen en of het daarna iets gaat worden. Diegene die contact zoekt met een medium of paragnost is vanuit een verlangen aan het wachten.

Vanuit een verlangen wachten, is jezelf iets opleggen wat zo ongelooflijk zwaar is, dat menigeen er onder bezwijkt. Die gaat letterlijk er aan onderdoor en wordt genoodzaakt, het wachten los te laten, waarmee het verlangen ook verdwijnt. Want het verlangen is onderhevig aan te veel spanning en stress door het wachten er op.

Dat het verlangen naar de ander verdwijnt, komt door het wachten. Tijdens dat wachten zijn de gedachten heel hard aan het werk, die gaan dag en nacht door en ook gedachten kosten energie. Die gedachten wisselen zich in rap tempo af.

Tijdens een gesprek met een klant die zit te wachten, hoor je dat ook. Sommige klanten hebben na een jaar van ruzie en strijd letterlijk de horen van de telefoon er op gegooid tijdens een gesprek en aangegeven. Ik ben klaar met deze relatie.

Dat zijn ze niet, vanuit een onmacht, besluiten ze hiertoe, want ze zitten dan eigenlijk ook al te wachten. Ze zitten te wachten totdat het zo gaat worden zoals ze het in hun hoofd hebben. Ook dat is een bepaald verlangen. We hopen maar dat de ander in gaat zien dat het anders moet. Lieve mensen het wordt niet anders, wat er nu is, dat is het en kun je gaan wachten tot het anders wordt, je kunt wachten vanuit een verlangen dat de ander weer terugkomt. Helaas, je houdt dit niet vol.

Wachten vanuit een verlangen, daar ga je zelf compleet aan onderdoor. Ik kan wachten op een bank, daar spaar ik eerst voor en dan ga ik hem bestellen en heeft die 6 weken levertijd. Daar kan ik een verlangen bij hebben en op wachten, maar ben ik daar de gehele dag mee bezig?

Nee, af en toe, dan denk je van oh ja, wat leuk binnenkort heb ik mijn nieuwe bank in huis. Ga zo ook eens om met de liefde. Want wat is het verschil tussen wachten op een bank die je hebt gekocht en wachten op de liefde? In feite niets en toch aan de andere kant een heleboel.

Wachten op de liefde vanuit een verlangen, daarmee stopt jouw leven. Daarmee doe je jezelf aan alle kanten te kort. Daarmee ga je voorbij aan de liefde voor jezelf. En een ander verschil is. Ik heb grip op de aankoop van een bank. Ik weet dat die komt en als die om wat voor reden niet komt, komt mijn geld terug. Ik heb geen grip op een andere persoon.

Wachten in ons leven op de liefde, daarmee geef je aan jezelf een hele belangrijke boodschap af en die moet je gaan zien. Dan ga je nooit meer ergens op wachten. Hoe belangrijk vind jij je leven? Hoeveel jaar heb je nog om te leven? Niemand weet het en we willen zo lang mogelijk blijven leven.

Elke seconde die jij wacht vanuit verlangen op een ander, leef je niet, ben je ongemerkt bezig je leven te verkorten. Want jouw leven staat niet alleen stil, door dat stilstaan, stroomt er niets in je lijf. Je energie gaat langzamer stromen, je bent alles in jezelf er mee aan het blokkeren en die blokkades ga je voelen.

In de vorm van vermoeidheid, slapeloosheid, geïrriteerdheid, concentratieverlies, waardoor onzekerheid begint toe te slaan en de angst je in de greep heeft. Wacht nooit meer vanuit een verlangen, nu je weet wat de effecten zijn op die prachtige jij. Laat een medium of paragnost van Paragnost Eddie je in laten zien waar je mee bezig bent en pak met beide handen hun handvatten aan, dan leef je een stuk plezieriger en langer!

Medium Claire