Paragnost Eddie en Consulenten

Spirituele leiding

spirituele en spiritueelSpirituele leiding. Herken je dat je je wel eens de vraag stelt of je in contact staat met echte spirituele leiding of dat je dit heel graag zou willen?
Naar mijn gevoel en beleving is spirituele leiding heel eenvoudig en helder en is er ook altijd.
Als je om een teken vraagt, een bevestiging, krijg je die steeds opnieuw. Hoe meer je je openstelt, des te sneller kunnen de tekens naar je toekomen in velerlei vormen. Je aandacht wordt naar iets getrokken, je hoort een gesprek of er gebeurt iets als het ware toevallig.
Zoals velen ondertussen ervaren hebben, bestaat toeval niet. Tekens vallen figuurlijk en ook wel letterlijk naar je toe.
Je mag het zo bekijken dat het Universum of Spirit een liefdevol spel met je speelt. De leiding is altijd heel behulpzaam, dus nooit gebiedend of verbiedend. Soms word je gevraagd om een stapje naar voren te zetten als je net voelt dat je een stap opzij wilt zetten. Het Universum laat je in alle omstandigheden, ongeacht wat jouw situatie of vraag ook is, ervaren dat alleen datgene wat jij vraagt ook goed en rechtvaardig is voor jouw hoogste potentieel. Het dient dus altijd het hoogste goed voor allen die erbij betrokken zijn.
Belangrijk is om scherpzinnig te zijn over de kwaliteit van de leiding die je zoekt. Hoe weet je nu dat de kwaliteit afgestemd is op de juiste manier?
Heel eenvoudig kan je dit voelen als deze geen hogere trillingswaarde heeft en hoe voel je dat weer? Door heel eerlijk te kijken naar de manier waarop jij iets wilt bereiken, iets wilt doen. Als je weet dat je iemand naar beneden haalt om jouw doel te bereiken, dan verlaagt je energie en is jouw doel niet gericht op het allerhoogste potentieel. Niet vanuit een hoger zielsperspectief belicht. Dit is een inmenging van persoonlijke lagen die ook ingevoegd zijn door duistere krachten, namelijk iemand naar beneden halen om bijvoorbeeld bevestiging en of gelijk te krijgen. Voelt heel dubbel.
Het is dus elke keer aan jou om eerlijk te delen wat goed en niet goed voelt. Anderzijds kan het voelen alsof je iets heel onverwachts wordt gevraagd en dat je denkt er nog niet klaar voor te zijn. In je hart voelt het wel goed en nodigt het Universum je uit er toch voor te gaan, ondanks dat onzekerheid, angst en twijfels de overhand nemen.
Ware leiding, zelfs als die heel uitdagend is, geeft je een heel diep gevoel dat het goed is en brengt meteen diepe blijdschap en vreugde in je hart, waar minder goed voelende leiding of gedachten wat je graag zou willen, je niet datzelfde gevoelens geeft. Het is goed naar binnen te keren. Mij helpt het wel om mijn handen zachtjes op mijn hart te leggen en ondertussen komen diepere lagen uit mijn voorgeprogrammeerde brein hun zegje doen. Ik laat hen wel hun zegje doen en vertel hen wel liefdevol en dankbaar dat ze hun dienst hebben gedaan in minder bewuste tijden. Op dit soort van innerlijk beschouwende momenten voel ik me gedragen door mijn engelenteam met Aartsengel Michaël aan mijn zijde. Dat ik in deze tijd nog veel meer naar binnen keer en mijn diepere lagen aangeraakt en gespiegeld ontvang, brengt me in een nog groter gevoel van dankbaarheid.
Misschien is dit een uitnodiging om je gedachten en gevoelens na te gaan om ware spirituele leiding te ontvangen.
De boodschappen die je mag ontvangen voelen vanuit onvoorwaardelijke liefde, moedigen je aan om je Ware Zelf te zijn en zijn nooit gebaseerd op angst.
Vertrouw erop dat het Universum of Spirit jou dit altijd laat zien. Vraag om helderheid, wijsheid, leiding om vanuit goddelijke liefde je eeuwigdurende, goddelijke stralende licht te laten schijnen in jezelf en naar anderen.