Paragnost Eddie en Consulenten

Geef je het universum de kans het beste aan jou te geven?

universumGeef je het universum de kans het beste aan jou te geven? Het principe van het leven is samen te werken met de hogere kracht. Die hogere kracht noemen we ook wel het universum. Eigenlijk zijn wij het zelf allemaal, die de hogere kracht bezitten. Als je het principe begrijpt hoe de hogere kracht werkt, geef jet het universum de kans jou het beste te geven.

En geloof me, het universum is heel ruim en scheutig jou het beste te willen geven. Het kent alleen maar overvoed. Alles, maar dan ook alles wat je zou willen ontvangen, geven ze je, als je ze maar niet gaat tegenwerken.

Zodra je het universum tegenwerkt, door iets te willen en daar een bepaalde dwang achter te zetten. Door vast te houden aan dingen of mensen die niet goed voor je zijn, door te klagen over van alles en nog wat, niet liefdevol naar jezelf bent, dan gaat het universum je iets influisteren. Als je jezelf wegcijfert, of niet duidelijk genoeg bent in wat je wilt. Dan werkt het universum je niet tegen, ze kunnen je, omdat jij daar de ruimte niet voor geeft, jou dan het beste geven.

Dat influisteren moet je zien als die akelige stemmetjes in je hoofd, waar een lading negatieve emoties aan hangt, die je niet loslaat. Of gedachtes richt op iets wat je kwijt bent geraakt, een verloren liefde, een baan, boos bent op iemand die in jouw ogen je pijn heeft gedaan. Of dat je iets niet kunt krijgen en je constant mee bezig bent.

Allemaal zaken waarmee het universum niets kan en je dus de werking van het universum door saboteert. Je geeft dan niet de ruimte dat ze jou het beste kunnen geven. Zelf de miniem kleine gedachte over iets, of frustratie of irritatie, werkt al tegen.

Als je dit nu weet en je hebt een wensenlijstje, die je dolgraag gerealiseerd wilt zien, is het heel makkelijk. Zorg er voor dat je het universum niet tegenwerkt, in niets. Dan gaan ze heel rap en snel voor je aan de slag.

Zelf merk ik het dagelijks. Als medium werkzaam voor Paragnost Eddie ben ik bijna elke dag online. Op een dag dat ik wat minder lekker in mijn vel zit, omdat iets mij bezighoudt, heb ik veel minder cliënten. Net alsof de bellers naar deze spirituele hulplijn haarfijn aanvoelen dat ze nu mij even niet moeten hebben.

En zo werkt het ook voor jou. Als jij niet lekker in je vel zit en daar zit een onderliggende reden onder, die nog zo terecht kan zijn, je blokkeert de kracht van het universum daarmee. Nu ik weet dat het zo werkt, ben ik mij er terdege van bewust geworden, dan ik nooit eer te lang blijf rondlopen met iets. Ik kijk wel uit.

Ik verdien overvloed, in welke vorm dan ook. Want overvloed is niet alleen voldoende te besteden hebben, het is nog zoveel meer. Het omvat eigenlijk alles. En als eerste mijzelf. Gezond willen zijn, een lijf dat meewerkt, terdege er van bewust zijn dat je elke seconde heel goed voor jezelf moet zijn, daarvan denkt het universum, ze doet het goed, ze verdient overvloed. Ze begrijpt het principe.

En dat geldt ook voor jullie allemaal, stuk voor stuk, het universum laat je nooit in de steek. Staat altijd in een stand van gunnen. Ze zorgen er voor waar jij niet blij van wordt, dat het verdwijnt. Dat willen we niet, maar we vragen er dan zelf om. Als we telkens ruzie hebben en maken met onze geliefde, dan zeg je daarmee toch. Ik wil dit niet meer. Universum ziet dan ook dat het voor jou niet goed is, ziet dat je er onder lijdt, dus halen ze het bij je weg.

En wat denk jij, dit wil ik niet, nog meer pijn, verdriet en teleurstelling. Daarmee bevestig je de handeling van het universum alleen maar. Ga anders met de hogere macht om, begrijp het principe om het universum jou het beste te kunnen geven.

Medium Claire