Paragnost Eddie en Consulenten

Waar richt jij je bewustzijn op?

Waar richt jij je bewustzijn op? Waar richt jij je bewustzijn op? Als we in onze innerlijke rust zijn en ons flexibel kunnen gedragen, dan zijn we verbonden met ons ware zelf. We kunnen dan vertrouwen hebben in onszelf, en door de leiding die we van binnenuit kunnen aanspreken, kunnen we helder denken. En als we dan ook nog leren van onze fouten, `hoewel ik liever spreek van leerprocessen` dan zijn er bijna geen grenzen aan wat we kunnen bereiken.

Uit je comfortzone stappen is heel eng, vooral als je maar blijft vasthouden aan oude systemen die je dan ook nog in de ban willen houden. Maar oude denkwijzen en oude systemen de rug toekeren is precies wat we nodig hebben.
Ons beeld van de realiteit wordt aardig op de proef gesteld. En de wereld zoals we die kennen is erg wankel momenteel. Veranderingen zijn nodig, dat gaan we zeker merken aankomende tijden. Maar we mogen niet depressief raken door deze veranderingen. Juist de tijdspanne waarin we leven, laat ons zien dat we niet verder kunnen op de zelfde manier.

Mensen die je energie leegzuigen doordat ze zelf niet hun eigen leven kunnen leven, kun je beter bewust gaan mijden.. Deze mensen zuigen je leeg door hun destructieve gedrag te tonen aan jou, en je te manipuleren in een richting waar je zelf niet beter door wordt. Dit zal de aankomende tijden alleen maar erger worden, omdat velen worden geconfronteerd met hun dieper liggende angsten.
Weet ook hier weer, dat iedereen zijn eigen verantwoordelijkheid dient te dragen. We gaan het al moeilijk genoeg krijgen, doordat velen momenteel bezig zijn met het licht uit te dragen de wereld in vanuit de nieuwe tijd. Daardoor zullen de destructieve machtsstructuren die achter de schermen zeer bewust angst, terreur en chaos zaaien nog harder te keer gaan, om ons bewustzijn zodanig te manipuleren dat we overgeleverd lijken te zijn hieraan. Maar niets is minder waar.

De eigen krachten, de onnoemelijke kracht van de geest, is zeer goed in staat om die energie om te buigen. We bepalen nog steeds zelf waar we `s morgens voor opstaan en hoe we ons in het leven verhouden tot onszelf. Hoe gaan we om met tegenslagen en de uitdagingen in ons leven en met de wereld om ons heen? We kunnen zeker werken aan onszelf, en niet anderen laten boeten voor onze eigen zwakke wil.
We hebben een vrije wil, en dat is ons allen gegeven. We kunnen zelf kiezen hoe we in het leven staan. Blijf je hangen in veroordelende patronen en jaloerse destructieve gedachten of kies je voor liefdevolle aandacht voor jezelf?
Niets of niemand kan je anders doen voelen, denken, en zijn dan jijzelf.

En dit gezegd hebbende, sluit ik af met de woorden dat dit voorlopig de laatste blog is voor Paragnost– Eddie.
Maar schrijven blijven we zeker. We zijn dan ook zichtbaar op andere kanalen omdat het superbelangrijk is dat ons werk doorgang moet blijven vinden.

We houden jullie zeker op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in de nieuwe tijd waarin we je graag voorgaan. Hou het goed en blijf in verbinding met jezelf. Ik wens je een mooie decembermaand.

Hartegroet,
Lis