Paragnost Eddie en Consulenten

‘s Nachts wordt gewerkt!

‘s Nachts wordt gewerkt!‘s Nachts wordt gewerkt!, Vooral in de nacht wordt er gewerkt! Het is energetisch werk, waarbij in het midden wordt gelaten of dit nu de gidsen, buitenaardsen of karma is. In ieder geval wordt er heel hard gewerkt.

Niet voor iedereen zal dit herkenbaar zijn. Het lijkt erg druk te zijn in de nacht. Diverse ‘uitverkorenen’ die dan de nacht al brabbelend in een taal doorbrengen, zonder ook maar enig idee te hebben wat ‘zij’ nu eigenlijk gezegd hebben, of tegen wie of wat zij aan praten.
Het grappige of juist niet is, dat men zich zeer bewust is van dat wat er gebeurd is. Alleen het totaal niet kunnen thuis brengen.
Toch lijkt men te hebben geslapen.

Voor degenen die dit meemaken is het een aparte ervaring. Tot nu is het enigszins onduidelijk wat er nu eigenlijk gebeurd. Wel heel duidelijk is, dat er veel gebeurd, en dat het bij meerdere personen plaats vindt momenteel.

Voor degenen voelt het bijna alsof de grote overgang waarover men in 2012 zoveel bezig was, nu gaande is! Een transitie in fysiek en energetisch bewustzijn. Mentaal doet het zeker iets. Velen die dit mogen ervaren zijn zich bewust van het feit dat zij al vanaf hun geboorte anders zijn. Het wereldvreemd voelen is hun zeker niet onbekend.

Een feit is dat na zonsondergang en tot zonsopgang men meer open staat voor energetische zaken.

Het beschermen lijkt bijna onmogelijk. Wel lukt het enkelen om dit te doen als men de ochtend begint of voordat men gaat slapen.
Anderen zetten met regelmaat in huis ‘bescherming’ om enige rust te creëren. Toch lukt het bijna niemand om dit op een afdoende manier te realiseren.

Het is ook best lastig om over deze materie gesprekken te beginnen. Want het is nou niet iets wat iedereen ervaart of je niet direct voor ‘gek’ verklaard wordt.

Zelfs al heeft men wel mensen om zich heen om hierover te kunnen praten, blijft het lastig, de meningen verschillen enorm. Er zijn mensen die heel veel informatie uit boeken hebben, of via een persoon die zij volgen. Soms lijken zij in hun waarheid te zitten, soms ook niet. Anderen hebben dan weer totaal verschillende ervaringen. Zij lezen bewust de boeken niet, en gaan uit van wat hun eigen ervaringen zijn.

Ook wel eens downloads genoemd. Channelingen in vele vormen en door vele mediums. Welke is juist, en welke niet, wat is het voor jou!?

Niet helemaal duidelijk is waarom er nu deze ‘dingen’ een aantal mensen overkomen. Mogelijk heeft het te maken met het 9 jaar. De afronding van een cyclus van 9 jaar en een nieuw begin.
Wie weet, met de standen van de planeten.
Misschien een oude connectie van eeuwen geleden?

Numerologen, astrologen en anderen hebben een boeiend tijdperk te beslaan. Voor de numerologen die met de bijbel werken is het uiterst interessant. De brug van oorsprong naar het nu en misschien wel de toekomst.

Bewustzijn is anders, wordt anders. De wereld lijkt zich soms in tweeën te verscheuren. Daar waar de één zich heel goed bewust is van het milieu, de samenleving etc. is een ander dat totaal niet.

Daar waar de één zich bewust is van een energetische verandering, heeft de ander er niets mee.

Dat wat vast staat is dat er veel gebeurd! Soms nog onverklaarbaar.
In ieder geval heel bijzonder!

Medium Esther