Paragnost Eddie en Consulenten

De twilight zone?

twilight zoneDe twilight zone? Opeens wordt iemand omgeven door een schemerachtige omgeving. Mensen lijken wat vaag, voor wie ermee bekend is, lijken energievormen. Alles is energie, en lijkt opeens geen fysieke vorm te hebben.
Voor degene die het beleefd kan dit minuten, uren of een hele dag lijken. In de aardse realiteit is het slechts vaak hooguit een minuut. Enkele weten het zich te herinneren, deze gebeurtenissen naarmate de kracht van een persoon toeneemt, vaak wel. Meestal zijn mensen met deze ervaringen hele gedeeltes kwijt. Weten ze niet waar ze geweest zijn. Voor een omgeving lijken ze niet aanwezig of afwezig uit de ogen te kijken.

Mensen die dit ervaren voelen zich soms alleen. Een vreemde eend in de bijt. Of durven niet te praten over hun ervaringen. Hoe lastig is dat!

Vooral indien men niet goed kan thuisbrengen wat er nu eigenlijk met hen gebeurd. Opeens zitten ze in een zone, ze zijn hier op aarde maar tegelijk ook weer niet.

Vaak gaat dit gepaard met heftige periodes. Vrijdag 16 september is het volle maan, daarnaast maansverduistering en nog zo wat astrologische hoogstandjes. Met Mercurius in retrograde gaat de communicatie storen. Heel grappig de eerste dag dat deze stand zo was, stond ik een in winkel waar de kassa even niet deed aan retourneren van artikelen.
In de combinatie van de astrologische standen, wordt ook het verleden herbeleefd op welke wijze dan ook.

Het verwerken of herbeleven van oude trauma’s kan dan ook voorkomen. Voor mensen die te maken hebben met het energetisch stuk, kan dat een behoorlijk gevecht zijn. Het gevoel van het alleen moeten doen speelt dan ook een rol hierin. Gelukkig zijn er steeds meer mensen die elkaar hierin weten te vinden, te ondersteunen of gewoon een luisterend oor bieden. Begrip is daarbij het prettigste om te ervaren. Herkenning en erkenning.

Wat gebeurd er nu eigenlijk? Bijna al deze mensen zijn ervaren met ‘energie’. Vaak hebben zij traumatische ervaringen gehad. Het leven is geen gemakkelijk pad geweest, en teleurstellend misschien zal dat ook nooit worden. Wel een mooie uitdaging om hier zo goed en positief mee om te leren gaan. Waarbij gelijkgestemden ontmoet mogen worden, energieën steeds meer begrepen.
Degenen die dit overkomt, lijkt zich in twee werelden te begeven. De aardse wereld, en mogelijk de dimensie tussen de aarde en andere vormen van energie. Een andere mogelijkheid is zich in de verticale levenspoorten te vinden. Afhankelijk van dimensies in het aardse bestaan, waarbij uitgegaan wordt dat er meerdere levens tegelijk afspelen.
Of men uitgaat van de dimensies die zich afspelen in het mogelijke buitenaardse.

Hoe dan ook, men begeeft zich op een dergelijk moment dus in een poort van welke dimensie dan ook.

Omdat ik minder werk en niet heel goed bekend ben met de aardse levens die zich naast elkaar afspelen, laat ik het daarbij.

De dimensies tussen ‘buitenaardse’ of ‘niet verklaarbare’ energieën of ‘vorige levens’ zijn interessant. Vaak hebben ze met het huidige levenspad te maken. Welk doel in het levens gewenst of ongewenst nagestreefd mag worden. De herkenning of misschien wel de ‘144000’ gewenste licht energieën die langzaam samen komen. Het gaat hierover zo boven zo beneden, en dat gezegd wordt dat indien deze gelijkwaardig is zo boven zo beneden dat dan de grote verandering mag komen.

Niettemin als een persoon zich in een dergelijk traject begeeft, durft men vaak niet naar buiten te treden. De mensen die hetzelfde ervaren zullen hier vaak ook terughoudend in zijn om deze ervaringen naar buiten te brengen.

Toch zoals u leest, er zijn er meer!

Medium Esther.