Paragnost Eddie en Consulenten

Transformerende energieën

helende energieMomenteel komt het nog steeds voor dat de energieën niet altijd even duidelijk zijn. Daarom is het niet verstandig om direct de energie te analyseren. Het lijkt allemaal wat door elkaar heen te lopen.

Wat is energetisch, wat is mijn eigen inbreng, wat is gedroomd, wat is fantasie?

Dat de planeet Mars nog tot 29 juni in Retrograde loopt draagt aan de mogelijke verwarring bij. Mars is de planeet van ‘Oorlog’ maar op dit moment haalt Mars vooral herinnering en onopgeloste zaken vanuit het verleden omhoog.

Negatieve energieën en ervaringen vliegen in het rond. Sommige mediums ervaren bij het channelen en dan met name de trancemediums dat er soms energieën door elkaar binnen komen. Ook komt het voor dat ergens een eigen mening en channeling door elkaar kan lopen.
Vooral voor de mensen die werken met energieën of extreem gevoelig zijn, is het belangrijk om niet te gaan analyseren of interpreteren, maar het te accepteren. Daarbij vooral te voelen, kijken en ervaren wat de zuiverheid is van de informatie.

Vriendschappen die jaren oud zijn, lijken soms ten einde te komen. Mede door de transformatie processen waar velen zich in bevinden. Hoewel dat pijnlijk kan zijn, is het soms zo dat mensen tijdelijk of zelf voorgoed uit het leven verdwijnen. Bij transformerende energieën komen na een tijdje nieuwe inzichten waarbij ook nieuwe paden bewandeld mogen worden. Vaak komen nieuwe mensen op het pad.

Oude onverwerkte pijnen worden omhoog gehaald. Dat kan soms zelfs soms zo zijn dat er pijnen van het heden samen spelen met die vanuit het verleden. Er lijkt een parallel te liggen tussen het heden en verleden die dan tegelijk getransformeerd te worden.

De bijvoorbeeld Indigo kinderen die momenteel in de volwassen leeftijd zijn krijgen nieuwe inzichten en lijken tot meer geduld te kunnen komen. De heftigheid is nog steeds aanwezig maar dat lijkt nu door hen geaccepteerd te worden. Ze gooien niet meer de kop in de wind en doen hun eigen ding. Maar denken nu eerst even na of de weg die ze lopen verstandig is. Velen van deze ‘kinderen’ vinden nu hun weg naar wat zij als hun werk zien. Tegelijk speelt hierbij hun eigen heftige energie. Een enkeling durft al het energetisch of alternatieve pad te bewandelen. Anderen blijven nog even wachten, maar weten wel dat ze er in de toekomst wat mee willen doen.

Het inzicht om meer aan preventie te doen, meer inzicht te geven, samenwerking en of inzichten tussen ouders en hun kinderen te bevorderen lijkt bij meer en meer mensen tot een bewustzijn te komen.

Met name bij ouders van ‘spirituele kinderen’ is een bepaalde vorm van zich alleen te voelen en vooral onbegrepen. Deze kinderen praten lang niet altijd of soms helemaal niet over wat zij ervaren. Wat daarbij een rol speelt is dat er meer van deze kinderen samen komen in gebieden als scholen.

Voor deze kinderen is het onderscheid lastig net als om uit te spreken dat zij andere ervaringen hebben. Hoewel meer geaccepteerd blijft het nog steeds een lastig onderwerp. Ook deze jongeren kinderen zullen straks hun weg wel gaan vinden.