Paragnost Eddie en Consulenten

Indigo Power Energie

Indigo Power Energiedie ze bieden aan gezag en regels. Helaas worden Indigo’s niet echt gezien zoals ze vanuit hun essentie zijn, omdat ze vaak bestempeld worden als kinderen of volwassenen die probleemgedrag vertonen, voor moeilijkheden zorgen, weerbarstig en eigenzinnig zijn.
Het punt is dat Indigo’s spirituele krijgers zijn die geïncarneerd zijn om een grote verandering tot stand te brengen. Ze zijn hier om figuurlijk stenen op te tillen zodat iedereen zou kunnen zien wat er onder die stenen ligt. Om sluiers op te tillen om te kunnen zien wat er achter die sluiers verborgen is, zodat alle lichtwerkers van de wereld de noodzakelijke veranderingen kunnen creëren.
Je kan Indigo’s herkennen aan het gegeven dat ze niet zomaar domweg regels volgen omdat ze nu eenmaal worden opgelegd door de samenleving of systemen. Ze hebben de onweerstaanbare drang om alle systemen, elk proces, elke traditie en alle normen die er heersen, en de mens en zichzelf vastzetten, te onderzoeken en te analyseren.
Het behoort tot de taak van Indigo’s om naar het ‘waarom’ te vragen. Waarom doen we wat we doen? Waarom worden regels slaafs gevolgd? Waarom geloven we in God, in Boeddha, in ALLES wat ons uit onze eigen liefdesbron weghaalt? Waarom vieren we kerst? Waarom, waarom en nog eens waarom? Waarom volgen we tradities?
En ja, die nieuwsgierige aanleg is lastig voor de omgeving. Het lijkt wel of Indigo’s asociale wezens zijn, niet aangepast aan de gangbaarheid van hét leven, wat hét leven wordt genoemd. Het ultieme leven met de belofte voor altijd gelukkig te zijn? Volg het systeem, volg de normen, volg de politiekers, volg de paus, volg elke autoriteit. De waarheid is: er is slechts één autoriteit. En die vinden we slechts in onszelf. Dat is een absolute essentie: onze innerlijke autoriteit claimen, want dat is waarom we hier op aarde geïncarneerd zijn.
Indigo’s dragen een behoorlijke heftige opstandige rebelse energie in zich en ook dat is een punt van aandacht om in je kracht te staan en niet vanuit boosheid te handelen. Als indigo’s zich te lang moeten inhouden, te lang de mond worden gesnoerd, kan de boosheid de overhand nemen.
De tijd is nu aangebroken om wetten en instellingen aan een kritisch onderzoek te onderwerpen. De mensheid is een continu evoluerende soort, we veranderen voortdurend. We leren, groeien en bouwen verder op de kennis van het verleden. In de afgelopen paar duizend jaar hebben we met onze verbeterde vermogens om de geschiedenis vast te leggen meer geleerd van en over ieder afzonderlijk facet van onze samenleving én het bestaan van de mens.
Waar moeten we dan beginnen? Wat kunnen we doen? Onze infrastructuur is al zo gigantisch stevig ingebed dat het leven ‘vastligt’, ‘vastgestold’. Ziedaar rigide overtuigingen, vastomlijnde gedachten, we leven eigenlijk op een manier alsof er een grotere kracht bestaat die uitmaakt of we al dan niet gelukkig kunnen zijn. En dat klopt niet. Die kracht zit in onszelf, maar we zitten vast aan krachten buiten onszelf.
En wat ik zelf en velen met mij ervaren is dat het leven zoals het voorgesteld wordt, niet klopt met wat we heel diep van binnen voelen. Hoevelen zitten aan de antidepressiva en antipsychotica? Hoevelen stappen uit het leven? Hoevelen worden ziek omdat ze het leven niet meer kunnen aannemen? Hoevelen houden zich vast aan ‘karma’ als excuus om niet de verantwoordelijkheid te moeten nemen voor het leven hier en nu? Hoevelen geloven nog in de redding van een kracht of macht buiten zichzelf? En hoevelen ervaren dat dit niet meer werkt? En hoevelen worden dan boos op mediums omdat hét niet uitkomt?
Een klinische psycholoog vertelt je dat de oorzaken liggen in een chemische onbalans in je hersenen. En mensen nemen dit aan als zoetekoek en slikken pillen voor het gemak. Een onbewuste, spirituele werker zal je vertellen dat het nu eenmaal je lot is, of dat je je karma moet afwerken, je aura te open staat, je vervloekt bent met kwade geesten. De vraag is: ben jij bereid om de verantwoordelijkheid voor jouw leven volledig op te nemen? En daarin vindt iedereen het antwoord.
De waarheid echter is, dat wat we zijn gaan beseffen, dat onze evoluerende energie als lichtwezens niet langer meer resoneert met de absurde starheid van een kapitalistische wereld. Consumeren houdt ons niet langer in de greep, tenminste voor de wakkere mens. We zijn niet langer meer in de ban van wat we in de materiële zin met onze handen kunnen maken.
Ik zie het zo voor me: we kijken elkaar aan en stellen ons de vraag: wat nu??? We wéten allemaal dat er een beter leven mogelijk is en die verandering is aan de gang. Het is echter een kwestie van leren aanvaarden dàt die verandering er komt en onze krachtige wegvoorbereiders van de nieuwe tijd die gaan brengen, verwelkomen en beschermen.
Krachtige wegvoorbereiders waaronder Indigo’s zijn niet te temmen en gaan gewoon door omdat ze de nieuwe energie belichamen en vertegenwoordigen, ze zijn spiegels en doorzien onwaarheden en leugens.
Velen voelen angst voor het totale afbreken en instorten van wat gestoeld is op het voorgaande, doch er is een weten en voelen dat dit de enige weg manier is voor het wederopbouwen van een nieuwe aarde als een plek waar duistere energieën geen ingang meer zullen vinden.