Paragnost Eddie en Consulenten

Niemand ontspringt de dans

Niemand ontspringt de dansNiemand ontspringt de dans, iedereen wordt gedwongen te kiezen voor zichzelf

Iedereen kan het, kiezen voor zichzelf. Je kunt er nu direct voor kiezen, maar ja, wat moet je daarvoor doen. Hoe doe je het, hoe weet je dat je voor jezelf kiest? Of je doet het later, maar dan word je er toe gedwongen en is het dal wat je er voor door moet een stuk dieper, zwaarder en donkerder.

Dus aan jou de keuze. Ga je er nu al voor, of laat je het op zijn beloop, met gevolg meer pijn, meer verdriet, meer boosheid en grote teleurstellingen. Want al jouw teleurstellingen komen voort uit één ding. Je kiest nog steeds niet voor jezelf.

Het is eigenlijk onbegrijpelijk waarom de mens er zo’n puinhoop van heeft gemaakt. Waarmee ik wil aangeven, dat bijna iedereen eerst door een diep dal moet met zichzelf en daarna begrijpt hoe die het leven op de juiste manier kan leven.

De juiste manier is namelijk jezelf op de eerste plaats zetten. Maar kijk eens terug, ga eens in gedachten jaren terug, wat zie je dan. Dan zie je dat de mens altijd klaar moest staan voor een ander. Dat de vrouw ondergeschikt was aan de man. Dat kinderen geen zeggenschap hadden en moesten luisteren, wat hun werd opgedragen. Ondertussen ware we trouw aan een hogere macht en hoopten we met zijn allen dat we in de hemel zouden komen.

Daar deed je ongelooflijk je best voor. Want als je op aarde geleefd had met zonden, kwam je de hemelpoort niet in. Dus bleef je keurig netjes binnen de lijnen van wat mocht. Heden ten dage zijn we allemaal de grenzen aan het opzoeken buiten de lijnen om.

Als kind wist je precies hoe je moest handelen vroeger. Vooral niet opvallen, braaf je best doen, de angst werd er op deze manier in geramd, dan hield je je mond wel en hadden ze geen last van je. De opvoeding was streng en waagde het niet als kind een grote mond op te zetten. Zo ging je op weg naar je volwassen leeftijd. Nog van toeten nog blazen weten en was je naïef, liet je alles toe en stond je je hele leven nog steeds voor iedereen klaar.

Tegenwoordig mogen we veel meer, we zien steeds meer in dat ieder levend wezen een liefdevol leven nodig heeft. Maar we zijn er nog lang niet. De oude patronen zijn hardnekkig en ondanks dat we al veel meer speelruimte hebben, als mens zijnde meesten nog steeds bezig een ander te pleasen ten koste van zichzelf.

Dat deze mensen hierdoor geen fijn leven hebben, liefde kwijtraken, is een gegeven. Zolang de mens zichzelf niet op de eerste plaats zet, op de juiste manier, blijft onheil hun pad kruizen. Net zo lang totdat je besluit, tot hier en niet verder.

Dat is het moment dat je voor jezelf begint te kiezen, dat is het moment dat je opstaat en tegen jezelf zegt, ik tel ook mee. Maar daar al naar handelen, het ten volle begrijpen, en het toepassen, gaan jaren overheen.

Niemand ontspringt de dans, op een gegeven moment word je door het leven letterlijk gedwongen iets te doen. De maatschappij is hard, dat was die vroeger ook. De hardheid laat zich tegenwoordig op een andere manier zien.

Vroeger was er een streng regime door een paar heren die het voor het zeggen hadden. Tegenwoordig is het regime de mens zelf, die een ander afstraft. Gelukkig is er een goede spirituele hulplijn Paragnost Eddie met kanjers van top mediums en top paragnosten die jou tijdens de grote zoektocht naar jezelf, met engelengeduld begeleiden. Vind jij dat je leven wel een positieve oppepper kan gebruiken? Omdat je elke keer in de valkuil trapt voor anderen klaar te staan en stank voor dank te krijgen. Neem dan eens contact op met een medium of paragnost van Paragnost Eddie. De gesprekken gaan je kracht geven, inzichten, power een positieve boost. Die jou allemaal op weg helpen naar jezelf!

Medium Claire
Paragnost Eddie