Paragnost Eddie en Consulenten

Vastlopen?

Vastlopen? Iedereen heeft minstens één ervaring gehad vastgelopen te zijn in een situatie of zelfs in meerdere situaties.
Door die ervaring word je erop attent gemaakt dat je je wellicht hebt vastgehouden of vastgeklampt aan wat je graag wilde of verlangde, de manier waarop je naar iets verlangde en de tijd waarop je zelf ervoer het verlangde te willen ontvangen.
Het is wellicht niet fijn om te aanvaarden dat het verloop van datgene waar ons verlangen naar uitgaat niet goed is voor onszelf. Toch hebben we een keuze. We kunnen blijven ploeteren en worstelen om toch onze zin door te drijven.
We kunnen ook even op een afstandje kijken waar we staan. We kunnen door even vanop een afstand te voelen, ontdekken dat er andere mogelijkheden zijn of zelfs iets beter voor ons is weggelegd.
De ervaring van vastlopen hoeft geen drama te zijn. Vastlopen is soms een richtingwijzer om gas terug te nemen en waar te nemen welke factoren hierbij een rol kunnen spelen.
Zoals Mercurius terugloopt (retrograde) sinds 16 november tot en met 6 december kunnen we dit als lastig ervaren. Lastig omdat voorafgemaakte plannen niet doorgaan, afspraken uitgesteld worden enzovoort. Mercurius retrograde kunnen we als frustrerend ervaren, of we kunnen dieper invoelen of we kunnen de puntjes op de i zetten, ons voorbereiden op betere mogelijkheden. Mercurius biedt nieuwe perspectieven op elk zakelijk en relationeel vlak.
Het is nu niet het juiste moment om verder te gaan. Er komt duidelijkheid. Geduld en vertrouwen zijn de richtingwijzers naar het leven vanuit je grootse creatieve potentiële mogelijkheden.
Sta stil en ontdek ondertussen het plezier in de dingen die je wellicht nog niet eerder gezien hebt.
Vertrouw op het Kosmische Plan.