Paragnost Eddie en Consulenten

Aartsengel Chamuel

Aartsengel ChamuelAartsengel Chamuel en emotionele healing

Aartsengel Chamuel en de engelen helpen je om je relaties met anderen te vernieuwen en te verbeteren door je hartchakra te helpen ontwikkelen.
Veel mensen zijn bang om hun hartchakra te openen. Voor diegenen die hun angst hebben overwonnen, is er voelbaar meer charismatische warmte. Aartsengel Chamuel kan je helpen in al je relaties en vooral bij ingrijpende situaties zoals in een conflict, scheiding, een overlijden en zelfs het verlies van een job.
Vraag altijd aan Aartsengel Chamuel je te helpen je hartchakra te openen en je helende gaven en contacten met engelen te ontwikkelen.
Veel mensen zijn op zoek naar een zielsverwant en vragen Aartsengel Chamuel om hulp. Een zielsverwant is iemand met wie je een diepe natuurlijke verwantschap ervaart.
Er is geen twijfel dat een zielsverwant je helpt om je hartcentrum te wekken, want zielsverwanten zijn vrienden, familieleden en dierbaren die verantwoordelijk zijn voor je liefde en met jou je innig verbonden voelen en gewoonlijk een pad delen.
Een zielsverwant kan vanuit vorige levens diep met jou verbonden zijn en misschien heb je wel diverse zielsverwanten. Hierover kan je meer lezen in het inspirerend boek ‘Tweelingzielen en andere allianties’ van Mona Lisa M, www.ra-am.be.
Dit boek heeft mijn kijk op tweelingzielen en andere constellaties veranderd, waardoor ik eerder een genuanceerd beeld heb gevormd over de vele verhalen rond tweelingzielen en zielsverwanten.
Ook een dier kan een zielsverwant zijn. Ik heb enige tijd geleden een persoonlijke ontmoeting gehad met Jaap Hiddinga, auteur van een hele reeks inspirerende diep belichtende boeken vanuit een heel hoge dimensie. En bij mijn vraag rond onze lieve kater Casper, kreeg ik zonder enige uitleg te horen dat Casper en ik zielsverwanten zijn. Het was een mooie bevestiging dat ook dieren zielsverwanten kunnen zijn. Hij was in ons leven gekomen niet voor mijn dochter, wel voor mij, als een soort van spiritueel levensgids.
Als je een zielsverwant wilt aantrekken, dien je de illusie van perfectie los te laten. Niemand kan al je verwachtingen vervullen. Ook geen zielsverwanten!
Aartsengel Chamuel heerst over de roze straal van onvoorwaardelijke liefde. Dat wij nog helemaal niet in de staat van onvoorwaardelijke liefde in ons eigen leven staan, dus ook nog niet naar de ander, hoeft geen belemmering te zijn om samen te werken met de energie van Aartsengel Chamuel.
Zijn tempel van licht of Ashram bevindt zich boven St Louis, Missouri, Verenigde Staten.
Je intentie neerzetten is voldoende. Je hoeft niets bijzonders te doen dan verbinding te maken met de liefdevolle helende energie van Aartsengel Chamuel.