Paragnost Eddie en Consulenten

Engelen in diversiteit

EngelenEngelen, er zijn er velen, we spreken ook vaak van levende engelen op aarde. Daarmee wordt bedoeld een ‘levend’ persoon die zich kan of heeft gedragen als een engel.

Soms zien mensen ook wel eens vleugels achter deze personen.

Op zich niet zo gek, als men zich bedenkt dat Metratron een aards persoon was, die tot de hoogste engel verheven is. Het zou dus mogelijk zijn!

Afhankelijk van hoe een persoon in deze materie staat, zal voor de één een engel als geloofssymbool dienen, voor een ander een manifestatie van iets goeds of moois.

Sommigen geloven er wel in, anderen niet. De manier waarop iemand zich laat leiden door de engelen is ook verschillend. De vertrouwd op dat het juiste gebeurd, de ander vind dat de vraag heel secuur en specifiek gesteld moet worden.

De hoeveelheid soorten engelen die er zijn zullen veel mensen zich niet bewust van zijn. Er zijn beschermengelen, Dagengelen, Maandengelen, Jaarengelen, AE aartsengelen, Lagere AE aartsengelen, Engelen van het Hart, Engelen van Manifestatie, Engelen van het innerlijk, Moederengelen, Serafijnen, Cherubijnen, Engelen van het Gouden licht,  De Elohim, Engelen die de planeten beheersen en er zijn er nog veel meer.

De meest bekende zijn de vier Aartsengelen;

Michael       – Doorbreken van ongezonde banden

Uriel            – Mentale bijstand

Rafael         – Genezende energie

Gabriel        – Einde, nieuw begin

De dagengelen;

Zondag       – Rafael

Maandag     – Sachiel

Dinsdag      – Anael

Woensdag   – Cassiel

Donderdag  – Michael

Vrijdag        – Gabriel

Zaterdag     – Zamael

Zo zijn er dus allerlei engelen, die ieder hun eigen gave hebben. Indien er behoefte is, kan men deze engelen op de juiste dag en eventueel zelfs tijd vragen om hulp. Dat natuurlijk altijd wel kan, alleen door het te doen op de corresponderende tijden, is de connectie sterker.

Zo kan men ook omdat een engel bij een bepaalde windrichting hoort, naar de windrichting kijken om te vragen wat nodig is. Met name de AE aartsengelen, Michael, Uriel, Rafael en Gabriel worden gebruikt bij de windrichtingen. Om bescherming en bijstand voor de hele dag te vragen. Dit kan elke ochtend.

Indien men werkt met energie, kan men ook de beschermengelen om zich heen vragen, samen met de gidsen.