Paragnost Eddie en Consulenten

Waarom duurt het zolang?

Waarom duurt het zolangWaarom duurt het zolang? Je werkt samen met het universum om iets te verkrijgen. Je smeekt, je bidt, je doet er alles aan om datgene te verkrijgen waarnaar je verlangt. Je voelt je boos, ontgoocheld, belazerd, want alles wat je hebt gelezen en geleerd ervaar je als boerenbedrog. Ofwel denk je bij jezelf dat het je lot is, je karma en dat je een pechvogel bent en anderen voor het geluk zijn geboren.
Het universum werkt voor iedereen. Het universum maakt op geen enkel vlak onderscheid. Soms denken mensen dat het universum bestaat uit personen die erop uit zijn je te straffen, je iets te ontnemen of je iets niet te gunnen. Dat is wat wel degelijk onder en tussen mensen gebeurt. Het universum wordt de zwarte piet toegeschoven.
We maken allemaal deel uit van het universum en de hele tijd sturen en ontvangen we energie.
Het universum resoneert op wat jij stuurt en geeft je iets terug, en wat je terugkrijgt wordt gefilterd door je overtuigingssysteem. En dat is nu heel belangrijk om te onthouden. De energie die binnenkomt is altijd heel zuiver, maar jij hebt overtuigingen over wat voor jou mogelijk is. Jij hebt overtuigingen van de werkelijkheid, over je eigenwaarde. En de energie komt door en wordt gefilterd door je overtuigingen en daarop volgt je interpretatie.
Meestal wordt het universum aangesproken vanuit angst. Angst voor tekort, dus wordt het universum aangesproken vanuit die angst-energie. Het universum resoneert dan op angst en waarvoor je angstig bent, dat trek je aan. Hoe kan dat nou? Je vraagt overvloed en wat je vraagt, krijg je niet. Hoe oneerlijk. Nu, het universum is geen instelling zoals we hier op aarde kennen. Het universum resoneert enkel met onze energie.
Komt er nog eens bij dat je iets zo snel mogelijk wilt. Je wilt heel snel rijk zijn. Wat is snel? Hoe snel? Waarom snel? Kijk dan even in de diepere lagen waarom je heel snel rijk wil zijn. Vraag je dit omdat je tekort hebt, vraag je dit om jezelf waardevol te vinden, vraag je dit om de wereld te laten zien dat je het hebt gemaakt, dat je beter bent dan je vrienden. Je start je eigen zaak en uiteraard is het je doel van zaak je kunnen leven, je bent zzp’er. Nu start je ook je zaak toch vanuit passie en overgave, vertrouwen in wat je te bieden hebt en je weet dat een zaak uitbouwen vertrouwen en geduld vraagt.
Het universum is een krachtig goddelijk creatieveld en als iets niet zo snel gebeurt of niet gebeurt zoals jij het verwacht of helemaal niet gebeurt, kan dit met veel meer te maken hebben dan de conclusies die je trekt.
Ik geloof niet dat dit te maken heeft met karma, pech hebben, voor ellende geboren zijn, het lot.
Voel eens heel diep vanbinnen met welke energie je iets verlangt?
Kijk eens naar de manier waarop je iets overdraagt naar het universum?
Voel eens heel diep vanbinnen wat de intentie is van datgene waarnaar je verlangt?
Zijn jouw verlangens in overeenstemming met wat je diep in je ziel voelt wat goed is voor jou zonder anderen hiermee te schaden of tekort te doen?
Kijk eens naar de dieperliggende overtuigingen waarmee je iets verlangt?
En uiteindelijk zul je zelf ervaren hoe het universum met jouw energie resoneert en wat je te zien krijgt. Je mag je boos en gefrustreerd voelen en tegen alles lopen aanschoppen. Het universum laat ons enkel zien en ervaren waar het bij onszelf nog niet klopt.
De vraag is eerder: wat voegen wij toe? Wat brengen wij aan in de wereld, waarbij we niet enkel meer denken aan onszelf, maar aan iedereen die hier op aarde rondloopt? Ik geloof in het vanuit liefde en passie creëren voor ieders welzijn. Wat ik aanbrengen vanuit deze energie, komt terug naar me toe. Elke vorm laat ik los, ik laat me graag verrassen als een kind dat openstaat voor iets wat zich nog niet laat zien. De tijd is een aards gegeven, ik vertrouw op het zaadje dat zich verder ontwikkelt met liefde, wijsheid en geduld. Wat ik nog niet kan zien, kan ik voelen in de onderstroom.
Ben je er klaar voor?