Paragnost Eddie en Consulenten

Tover je wensen uit een doosje

Tover je wensen uit een doosjeTover je wensen uit een doosje, leer te manifesteren. Als je bekend bent in de spirituele wereld, dan heb je vast en zeker als eens van het woord manifesteren gehoord. En misschien ook wel succesverhalen, waarvan je denkt, dat wil ik ook. Maar het is je tot op heden nog helaas niet gelukt.

Dat je je dan afvraagt kan het echt wel, werkt het wel om te manifesteren, dan zullen alle mediums en paragnosten roepen, Jazeker. Het werkt echt. Maar hoe werkt het dan en kan iedereen dat!

Manifesteren is dat je jezelf iets ten doel stelt, het wenst en het ook krijgt. Alleen het tijdstip dat weet je niet. Het kan er ook komen in een andere vorm, dan heb je datgene wat je wilde ook gemanifesteerd, het ziet er alleen anders uit. Of je het dan ziet, dat is de vraag.

Denk maar eens na, als je iets wilt, bijvoorbeeld een bepaald merk auto en je bent daar voor aan het rondsnuffelen, je gaat de weg op. Wat zie je telkens voorbij komen? Juist, die auto, dat is manifesteren. Waarom lukt dit bij een auto wel en op andere vlakken niet zo makkelijk? Je kan die auto loslaten, daar ligt de sleutel.

In feite werkt het met alles zo. En zo werkt het dus ook met het naar je toe trekken van ellende en drama. En dat willen we liever niet. Dat we dat naar ons toe trekken, komt door ons zorgen te maken over, anderen, de toekomst, iets niet kunnen loslaten en bang zijn het kwijt te raken.

Daarentegen houden we het liefst juist ellende en drama buiten de deur. Heb je hier veel last van, dan manifesteer je het verkeerde.

Manifesteren werkt echt en je doet het door iets te wensen en het daarna echt helemaal te laten.

Zo wenste ik ooit dat ik een huis voor een bepaalde datum verkocht wilde hebben. Jaren geleden speelde dit. Het was zo bijzonder, op de kop af was het huis verkocht.

Sinds ik dat voor mij zag gebeuren, ben ik gaan manifesteren. Het wordt zo iets heel leuks. Je geeft een bestelling aan het universum en zij zorgen er voor. Soms komt het net ietsje anders dan dat je hebt voorgesteld. Kan in een andere vorm zijn, in een andere kleur. Of iets geheel anders, dan heb je het niet direct in de gaten. Maar het is er wel.

Jij kan het ook, het is de kunst om het los te laten, op zijn beloop te laten. Dat betekent niet dat je er niet af en toe aan mag denken. Het betekent, net zo vaak en zo weinig aan denken als dat je aan al het andere in je leven aandacht schenkt.

Wil je iets te graag, komt het niet. Ben je voor iets bang dat het gaat gebeuren, maar je wilt het diep van binnen wel, komt het ook niet. Dan kent je wens een dubbele boodschap. Misschien is dat wel de reden waarom bij jou het manifesteren nog niet zijn vruchten heeft afgeworpen.

Samen met een medium of paragnost van Paragnost Eddie eens een keer er over praten, zal je zeker nieuwe inzichten geven. Ze zullen je leren hoe jij ook dingen naar je toe kunt trekken. Je kunt alles krijgen, jij kunt toveren, de manier waarop, daar kunnen mediums en paragnosten op de spirituele hulplijn van Paragnost Eddie je heel veel over vertellen.

Zij onthullen je de geheimen, de secrets graag van het manifesteren. Je kunt er uiteraard nu zelf ook al mee beginnen als je dit blog leest. Je kunt je wens ook opschrijven en in een lade wegleggen. Over een tijdje eens kijken wat je hebt gewenst en wat er van uit is gekomen.

Vaak heb je het niet direct door, dat het er al is. Dat zie je vaak pas achteraf. Kijk maar eens terug, wat wenste je als kind, wat is er van uit gekomen en dan wel eerlijk naar jezelf zijn. Niet naar de negatieve dingen kijken, naar de positieve.

Kijk je naar het negatieve, staat je mind namelijk niet in een stand van manifesteren!

Medium Claire
Paragnost Eddie