Paragnost Eddie en Consulenten

Tijd wordt vaak als drukmiddel gebruikt

Tijd wordt vaak als drukmiddel gebruiktTijd wordt vaak als drukmiddel gebruikt hetgeen zeer veel stress veroorzaakt. Alles moet steeds sneller en tijd lijkt meer en meer als een tikkende bom onder ons leven door te tikken.

Tijd heeft heel veel macht over ons leven gekregen en beheerst in vele beroepen ons levensritme en ook ons natuurlijk bioritme. We zijn geen robot die zomaar even op een tijdsschema en een uitgewerkt schema kan worden aangesloten, en toch gebeurt het.
Hoe vaak zeg je zelf, of hoor je zeggen dat tijd geld is, dat je geen tijd te verliezen hebt, dat de tijd dringt, dat je geen tijd hebt, dat je tijd tekort komt. We kunnen niet meer zonder tijd en zijn in een controle drama terechtgekomen.

Het is tijd om ons hiervan bewust te worden en andere keuzes te gaan maken.
Eigenlijk heeft het werkelijke leven niets te maken met tijd, maar met het laten stromen van het leven op een natuurlijke manier.
We hoeven ons enkel te laten meevoeren, maar dat is niet evident.
Door het vele moeten loslaten en het leven vanuit ons hart, zal de rust en ook de levensvreugde in ons leven terugkeren.
Controle loslaten en je overgeven aan de levensstroom in het vertrouwen dat het leven je brengt wat goed is voor je, is de belangrijkste stap naar verandering.

Voor elke mens is dat verschillend, we zijn authentieke wezens met een unieke kleur en een persoonlijke achtergrond.
In de Nieuwe Tijd vindt een gigantische versnelling plaats, waardoor verandering in bewustzijn plaatsvindt. En hierover dienen we geen oordeel te geven. De tijd als een illusiedecor mogen we loslaten.

Tijd is van ondergeschikt belang waar het gaat over bewustzijnsprocessen. Vanuit een hogere belichting gezien is het totaal onbelangrijk in welke tijdspanne iemand zijn spirituele groei aflegt.
Als je het leven kunt zien als een aaneenschakeling van momenten en ervaringen, kun je gemakkelijker gaan loskomen van het concept tijd, dat eerder belemmerend dan stimulerend en inspirerend werkt.

Warme hartegroet
Mieke Box 45