Paragnost Eddie en Consulenten

loslaten van familie

loslaten van familieDag lieve mensen, Deze keer ga ik het hebben over . In deze tijd komt dat veel voor. Dit is een zeer zware turbulente tijd met veel grote veranderingen op aarde. We gaan door een groot transformatieproces. Deze processen gaan heel snel. Veel zielen ondervinden momenteel grote overgangssymptomen. Onbewust en bewustzijn voelen we deze grote golven. We gaan ons anders voelen.

Soms onbegrepen en soms denk je dat je zelfs hier niet thuis hoort. Soms moet je zelfs je ouders en familie loslaten, dat komt vaak voor in deze tijd. Je ontmoet dan weer andere zielen waarmee je in deze tijd een nog diepere band hebt en krijgt. Vaak willen je ouders of familieleden hun ideeën of ervaringen opdringen, omdat ze dan denken dat dat het beste is voor jou (of hun). Maar iedere situatie is anders en iedereen is anders en voor jou kan dat anders zelfs heel goed uitpakken. Het gaat er om dat je je eigen leven creëert op een manier die jij kiest en niet de manier die andere voor jou het beste vinden. Probeer in deze turbulente tijd je Hogere zelf te vinden en daarmee in rust en vrede te zijn. Dit kan door te mediteren.

Je weet nu dat je meerdere keuzes hebt en hieruit moet jij de beste voor jezelf kiezen. Accepteer jezelf, je mag zijn wie je bent. Hierdoor ga je positief je doelen bereiken. Als je naar andere zou luisteren en niet naar je hart dan komt daar ook geen positieve energie naartoe en zal het vaak ook niet positief aflopen.

Wij als mediums kunnen u hierin verder begeleiden. Dus als u nog met rationele en emotionele stukken door elkaar loopt of met vragen over uw spirituele groei, loslaten van familie en/of vrienden die niet meer bij je horen in je leven, bel ons dan en wij zullen u verder begeleiden in uw proces.