Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe roekeloos ga jij om met de liefde?

Hoe roekeloos ga jij om met de liefdeHoe roekeloos ga jij om met de liefde? Roekeloos omgaan met de liefde, heeft het effect dat de liefde zich niet in je leven kan en zal laten zien, zoals jij het zelf wilt zien, voelen en ervaren. We zien het terug in de cijfers die er niet om liegen.

Liefde is vrij en soms vogelvrij. Veel mensen die nooit meer kiezen voor een relatie. Die hebben na grote teleurstellingen en intense pijn, besloten, dit kan ik niet nog een keer trekken. Ik blijf liever alleen. De een heeft er vrede mee, de ander niet.

Je kunt met alles roekeloos omgaan, behalve met de liefde. Zodra beiden daar hun uiterste best niet voor doen, gaat het vroeg of laat een keer mis. Maar tegenwoordig gaat het al vaak mis, als twee mensen elkaar ontmoeten, een klik voelen en dan samen iets hebben. Met name veel vrouwen die om deze reden contact zoeken met het spirituele en terecht komen bij Paragnost Eddie. Ze zijn alleen, hun eerste of misschien wel hun tweede relatie is voorbij en vragen zichzelf af wat er mis is met hun. Ze vragen zich af of er nog wel mannen bestaan die het wel menen.

Ze snakken naar een relatie waarin ze eindelijk de ander eens kunnen vertrouwen en zich opstelt dat de vrouw ziet dat de ander serieus is en ook echt voor de relatie wilt gaan. Ook mannen weten hun weg te vinden naar de mediums en paragnosten van Paragnost Eddie. Ook zij worstelen met de liefde en ervaren dezelfde roekeloosheid bij vrouwen.

In de tegenwoordige tijd hebben we zo ongelooflijk druk, met werk, sociale contacten, hebben we veel omhanden, zijn er zoveel dingen om te doen, zijn er zoveel prikkels die op ons inwerken, dat de liefde iets is geworden waar we wel heel graag iets mee willen, maar het moet niet te moeilijk en te ingewikkeld worden. Want dan haken we af.

We zijn dus aan de ene kant makkelijker geworden, we leven ook in een maatschappij van gemak dienst de mens, alleen gaat dit ook op voor de liefde?

De mens wil alles gemakkelijk en snel hebben, niet te veel moeite voor hoeven doen. Kijk maar naar wat je allemaal niet in de supermarkt kunt krijgen aan kant en klaar maaltijden. Of het snel willen ontvangen van iets wat je online bestelt. Er wordt voor de mens gevlogen en als het niet snel genoeg naar de zin gaat, dan laten we dat weten ook.

De gedachten van de mens staan ook que liefde in dezelfde stand. Snel en gemakkelijk, niet te ingewikkeld die liefde. Als een van beiden de kantjes er van af loopt, dan gooien we het bijltje je erbij neer. Als een van de twee onvoldoende zijn best doet, dan is de enige uitweg, uit elkaar gaan.

De stand van de gedachten van de mens is verworden tot een wegwerpcultuur en past dit even vrolijk toe op iets wat heel kostbaars is, de liefde. En de mens past het ook op zichzelf toe, want die ziet zijn eigen kostbaarheden helaas ook niet altijd. We hollen, we vliegen, we rennen, nemen nergens de tijd voor.

Zelf nadenken over iets, op ontdekking gaan, het is bijna niet meer nodig. Dit werkt ontevredenheid in de hand en voor velen een grote zoektocht naar geluk en liefde. De liefde zal nooit een wegwerpvoorwerp kunnen worden.

Kijk eens ander naar de liefde. Heb je jezelf lief? Denk je nog over dingen na? Doe je er nog moeite voor? Of wil je dat alles voldoet aan dat meest ideale plaatje wat ons op gebied van liefde wordt voorgeschoteld.

We zitten in een tussentijd waarin we roekeloos omgaan met de liefde. Begin bij jezelf, daar ligt de verandering. Begin van jezelf te houden, dan komt er vanzelf echte liefde op je pad.

Medium Claire