Paragnost Eddie en Consulenten

Hoe serieus kun je de ander nemen?

Hoe serieus kun je de ander nemen?Hoe serieus kun je de ander nemen? Na teleurstellingen in de liefde, waarbij je het gevoel hebt gehad elke keer de verkeerde te treffen, wil je geen tijd en moeite meer steken in diegene die je pad kruist en geen serieuze bedoelingen heeft.

Om die reden zoeken mensen contact met de spirituele hulplijn Paragnost Eddie, ze willen teen hoe serieus degene is, die ze nu hebben ontmoet en of ze er wel tijd, moeite en energie in moeten steken, bang om weer afgewezen te worden en ook dat ze het zonde van hun tijd vinden, met iemand contact te hebben, die toch weer op een gegeven moment gaat afhaken.

Een hele logische vraag, waar niet zomaar een antwoord op gegeven kan worden. Natuurlijk voelen mediums en paragnosten heel goed aan of het zinvol is ja of nee, maar daar is de beller er niet mee. Het gaat namelijk niet om of je wel of geen tijd in een ander moet steken ja of nee, dan zegt dat ook iets over jezelf. Je bent direct bij de persoon die je tegenkomt een plaatje aan het invullen, dat diegenen je partner moet worden en zo niet, dan maar de deur uit, want ik wil alleen maar iemand die serieus is.

In de kern is namelijk iedereen serieus, we willen tenslotte allemaal de liefde van een ander en het liefst een persoon die dat op een serieuze manier aanpakt. Maar dat kan alleen als de persoon zichzelf goed kent.

Zonder zelfbewustzijn, zonder jezelf te kennen, lukt geen enkele relatie. Zowel diegenen die de vraagt stelt, als diegene die nu in beeld is, willen iets. Ze willen een liefdesrelatie. Daar zijn ze naar op zoek.

Om direct bij de eerste de beste te denken dat die persoon het is, daarmee zeg je. Hij vind mij leuk, ik heb, kom we gaan er een liefdesrelatie van maken. Zo werkt het niet in de praktijk, wel bij velen in hun hoofd. We slaan belangrijke stappen over en als we die niet zien, blijven we teleurgesteld.

Kunnen we daten wat we willen, en bij elke persoon die in beeld komt, er vol ingaan en al denken dat die ook met jou samen iets wilt beginnen, heb je goed gekeken of de ander wel de juiste voor jou is. Het is geen broodje bij de bakker. De ander is een persoon, met een manier van in het leven staan, met een geschiedenis achter zich, net zoals jij op gebied van relaties.

Je zult er de tijd voor moeten nemen, de ander te leren kennen. Bij voorbaat willen weten of de ander serieus is, kan niemand je voorspellen. Om de dood eenvoudige reden dat je zelf dan al aan de eindstreep bent. Als dat je beeld is, betekent het, ik wil te graag een liefdesrelatie. Dan is er nog werk met jezelf eerst te verzetten.

Hoe serieus ben je zelf eigenlijk? Vaak zijn diegenen die willen weten of de ander het meent, zelf heel serieus. Ze nemen alles letterlijk op, werken hard, hoog moraal, alles tot in de puntjes geregeld. Bedenken vaak van te voren al hoe het levenspad moet lopen, anders raken ze in de war. Mooi dat je zo bent, maar het beperkt je wel in voluit van het leven te genieten.

Je serieuze aanpak loopt je voor de voeten op het gebied van de liefde. Het gaat er namelijk helemaal niet om of de ander serieus is, jij hebt een beeld bij de liefdesrelatie, dat niet realistisch is. Niet alle mensen passen en horen bij elkaar.

Twee mensen die elkaar leren kennen hoeven niet altijd bij elkaar te passen, als je daar op voorhand vanuit gaat, krijg je teleurstellingen en dat wil niet zeggen dat de ander niet serieus is. Ontdek, ruik, proef, observeer, snuffel aan de ander, geniet van wat er is, zo ontdek je of de ander het wel of niet is, laat daarbij de einduitkomst los, dan sta je er zelf ook veel vrijer in, durf je veel meer te zeggen en te doen. En als het na een paar dates je niet bevalt, zet er zelf een punt achter. Niet iedereen past bij elkaar. Niet iedereen die op je pad komt, hoeft je partner te worden.

Medium Claire