Paragnost Eddie en Consulenten

Gedachten kracht

GedachtenkrachtGedachten kracht: Ken jij de kracht van je eigen gedachten? Dat je ergens sterk aan denkt of naar verlangt en het dan zomaar op je pad verschijnt? Of dat je aan iemand denkt en hij of zij op dat moment naar jou belt? Door gebruik te maken van deze gedachtenkracht, kun je je leven zo inrichten als jij wilt.

Visualiseer jezelf gelukkig:

We denken in beelden en die beelden worden onze innerlijke realiteit. Bedenk wat jou gelukkig zou kunnen maken en stel je dat vervolgens in geuren en kleuren voor. Visualiseer dat het al zover is. Doe dit met al je zintuigen. Hoe voel je je als dit gebeurt, wat ruik je, wat zie je, wat eet je. Stel je zoveel mogelijk details voor van hoe jou leven eruit zou zien, wanneer dat wat jou gelukkig maakt in je leven is. Door je gedachten zo gedetailleerd mogelijk in beelden, in een beleving om te zetten, zal dit ook gemakkelijker in de werkelijkheid vorm krijgen.

4 stappen van het gedachten-creatieproces!

1. Je handelingen komen voort uit de beelden die je in gedachten hebt geschapen.

Vrijwel alles wat je doet, komt voort uit het beeld dat je je hebt gevormd voordat je iets gaat doen. Ondanks je levensomstandigheden ben jij de schrijver, de regisseur en producent van de beelden die je in gedachten vormt. Die beelden zul je altijd in de praktijk brengen. Wanneer je denkt, dat je iets kunt, zul je het ook gaan doen. Wanneer je denkt dat je iets niet kunt, zul je er vaak al niet eens aan beginnen.

Ook aan je gevoelens gaan gedachten vooraf. Je gedrag is gebaseerd op je gevoelens en die beginnen bij je gedachten. Verander dus je gedachten. Wees je bewust van wat je denkt en verander zo je leven. In je gedachten zijn er geen beperkingen. Bedenk dus alles wat je wilt zijn en wilt bereiken.

2. Zeg tegen jezelf dat alles waar je je een beeld van vormt, al bestaat.

Einstein leerde ons al dat tijd niet bestaat. Het is een uitvinding van de mens om alles in hokjes te kunnen stoppen. Besef wat het inhoudt dat tijd niet bestaat, niet in de zin van het lineaire tijdsverloop van verleden, heden, toekomst. Alles bestaat tegelijkertijd.

Dat betekent dat alles wat je nu denkt, in feite al bestaat. Alles bestaat uit energie. Ook je gedachten zijn energie. Alles trilt op zijn eigen niveau. Om een gedachte vorm te geven, hoef je alleen de 2 energieniveaus met elkaar te verbinden, die van jouw gedachten en die van de vormhebbende wereld.

3. Wees bereid:

Om je beeld dat je in gedachten had in de vormhebbende wereld te concretiseren, zul je bereid moeten zijn er alles aan te doen om dat beeld te bereiken. Alles waar jij in gedachten een beeld van kunt vormen, is er al. Het wacht alleen tot jij bereid bent het te concretiseren. Tot jij de bereidheid hebt er ook daadwerkelijk alles voor te doen om het een realiteit te maken.

Ben jij bereid om alles te doen wat noodzakelijk is om jouw droom werkelijk te realiseren?

Wanneer je werkelijk bereid bent alles te doen om je droom te bereiken, zal die openheid leiden tot een innerlijke harmonie. Vaak is de bereidheid alleen al voldoende om het te laten ontstaan, je hoeft meestal niet ook daadwerkelijk alles te doen.

4. Besef dat falen niet bestaat:

Wanneer je beseft dat je niet kunt falen, kun je alles concretiseren wat je wilt. Wanneer je niet kunt falen, boek je altijd resultaat. Je boekt altijd resultaat! Het idee dat je faalt, komt voort uit het geloof dat je hecht aan de mening van anderen. Je hebt een resultaat neergezet. Jij besluit zelf of dat voor jou het eindresultaat is, of slechts een tussenstation naar iets anders. Je kunt niet falen in het jezelf zijn. Jij bent wie je bent, en je creëert wat er bij jou past.

Doen wat bij jou past:

Soms dromen we de dromen van anderen. Proberen we dingen te doen die voor andere mensen werken en hen succesvol maken. Dat iets voor hen werkt, wil niet zeggen dat dat voor jou ook zo is. Je kunt pas daadwerkelijk je gedachten concretiseren, wanneer het ook helemaal bij jou past. Dus droom, voel of het bij jou past en ga het doen. Leef jouw droom.

Liefs Esmee(boxnr 20)